Od czego by tu zacząć... Może się wytłumaczę na wstępie co robię na damskim forum, otóż nie ma za bardzo męskich forum na ten temat a fryzura i ogólnie włosy mają się podobać kobiecie więc lepiej to was zapytać o rady.
Czy znacie jakiś szampon do przetłuszczających się włosów ale taki który poza tym nie będzie sprawiał że włosy się napuszą strasznie i nie zrobi się taka wielka nieestetyczna kępa na włosach. Wolałbym żeby po tym szamponie włosy dawały uczucie że są lekkie, cienkie, elastyczne, i tak fajnie się ruszają podczas ruszania głową i wracają na miejsce po tym jak się je przeczesze ręką. Powiem że włosy aktualnie mają długość grzywki 10-11 cm, na górze też jakoś tak a po bokach mniej tak z 4-6 cm. Jeśli to ważne dodam że mam włosy ciemny blond. Nie koniecznie musi to być tylko szampon ale może być szampon i jakaś odżywka, czy jakiś inny zestaw byle efekt był taki.
Mam też pytanie czy doradzicie jaki żel do nich stosować? Który by utrzymał takie włosy? (Chciałbym się wzorować na
http://img80.imageshack.u...e=651491kk2.jpg tej fryzurze aczkolwiek wiem że jej nigdy nie osiągnę bo było by to zbyt kosztowne ale coś na wzór tego i mniej więcej taka technika em... spinania szpicy takich xD no cóż.. nie potrafię się wysłowić bo to nie moja dziedzina)
Z góry dziękuję ;)