U mnie koleżanka na studiach nosiła niebieskie soczewki , do tego miała czarne włosy, więc jej spojrzenie robiło wrażnie... ale na facetach
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Mi się podabą czarne, z uśmiechem i spirale :) Te kocie sa troche przerażające szczerze mówiąc :)
[ Dodano: 2009-07-22, 11:14 ]
Właśnie znalazłam kolorowe soczewki na jeszcze innej stronie, szkla.com, z tym, że tam są przede wszystkim dla osób, które mają jakąś wadę wzroku, bo sa jednocześnie korekcyjne :)
_________________ "Kochaj całym sercem wszytskich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę, niż kamień zamiast serca..."
Och czarne oczy. Takie zupełnie ciemne jak kawa- marzenie. Chciałabym nawet sobie takie zafundować, ale
po 1. wzrok jak na razie mam sprawny
po 2. są soczewki, nie korekcyjne (ozdobne) jednak niszczą oko,męczą wzrok
po 3. czarne oczy nie pasują do mojej urody.
Jeżeli już chcesz kupować soczewki kolorowe ze względu na imprezę, to dość drogie wybrałaś. Zajrzyj tu: http://www.szkla.com/socz...e-kolorowe.html
Mają wszelkie soczewki, także kolorowe. Pod względem kosztów są tańsze, a jakościowo tamtym nie ustępują.
miss_eizo jesli wczesniej nie nosilas soczewek to proponuje wizyte u loptyka/pkulisty, ktory dobierze soczewki (sa rozne krzywizny) jak i rowniez nauczy zakladac i zejmowac soczewki kolorowe :)
a co do koloru soczewek to tez zalezy jakim typem urody jestes :) zeby nie bylo efektu , ze wszyscy bede uciekac i unikac kontaktu wzrokowego z Toba
Temat zamarł, ale go reanimuję, bo nie mogę się powstrzymać, żeby napisać, że te kocie soczewki kontaktowe są NIESAMOWITE
Serio... sama bym takie chciała. Świetne :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum