DZIEWCZYNY POMOZCIE!!! W SOBOTE- 19. 07. IDE NA WESELE. MAM ZOLTA SUKIENKE PRZEWIAZYWANA W PASIE CZARNA KOKARDA, CZARNE BUTY I DODATKI TEZ W KOLORZE CZERNI. DORADZCIE MI PROSZE JAKI MAKIJAZ BEDZIE DO TEGO PASOWAŁ. (ZASNANAWIALAM SIE NAD ZLOTYM KOLOREM POWIEK ALE NIE JESTEM PEWNA)
[quote="miskaa5"]Może żółty cień? Ale taki lekki?:) Jednak on nie każdemu pasuje... [/quot
raczej by pasował ale slyszalam ze nie powinno uzywac sie takiego samego koloru cieni do powiek jak kolor sukienki. sprawdze ta podpowiedz zxrobie makijaz probny
nadmieniam jeszcze jednak ze mam zielone oczy
dziekuje za rade czekam na wiecej propozycji
No właśnie zobacz skoro zielone oczy to może zielony zobacz ale efekt chyba byłby średni;p chociaz nigdy nic nie wiadomo:) mi osobiście podobają sie taki sam kolor cienia jak dodatków, ale w twoim przypadku jest to kolor czarny a może nienakładaj cienia, zrób delikatny makijaż dobrze wytuszuj rzęsy i efekt może być fajny
no i dzieki wielkie wiedzialam zawsze ze co kilka głów to nie jedna!!!! naprawde super ze pomogłyście. to przydymione oko- super pomysł pewnie bedzie swietnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum