Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-11-30, 22:40
Czyli ta Tisane jest dobra? ja ostatnio byłam w aptece i Pani doradzała mi ją właśnie, albo Neutrogene, wziełam tą drugą dlatego, że jest w sztyfcie :P
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-12-01, 14:25
Anula napisał/a:
Czyli ta Tisane jest dobra? ja ostatnio byłam w aptece i Pani doradzała mi ją właśnie, albo Neutrogene, wziełam tą drugą dlatego, że jest w sztyfcie :P
Następnym razem weź Tisane, jeśli lubisz taką aplikację. Wystarcza na bardzo długo, a kosztuje około 7 zł
Ja w te mrozy częściej nakładam wieczorem miód na usta i w dzień mam mocnej nawilżone usta ;)
Tisane bardzo dobra i pachnie tak ładnie miodem i ziołami:) naprawde super:) tylko ze w słoiczku więc paluchem trzeba smarować, a nie zawsze mamy możliwość.
Od paru dni używam zamiast pomadki ochronnej, pomadkę Vipera Color Cream w takim cielistym kolorku i usta mam nawilżone jak po ochronnej :D polecam:) tymbardziej że na dworze mróz.......
[ Dodano: 2010-12-01, 23:07 ]
Dzisiaj kupiłam Tisane, kosztowała 7,90:) Stęskniłam się za tym zapachem:) jest super też na skórki przy paznokciach
Wysłany: 2010-12-02, 10:40
Ja używałam i Tisane i Carmex i innych znanych specyfików. Ale ostatnio odkryłam "miodzik" Oriflame w sztyfcie i jestem zaskoczona jakością. Recenzja u mnie na blogu.
_________________ I'm one of those bad things that happen to good people...
Wysłany: 2010-12-02, 17:07
Agusia77 napisał/a:
Ja tych z Avonu nie lubię, z Oriflame miałam miodek i śmierdział strasznie...
Ewelinka jaki ładny awatar:D
Prawda? Słodki
A używałyście kiedyś najzwyklejszego kremu Nivea do ust? Moja siostra tak robi od lat i twierdzi, że to dobra ochrona.
Dla mnie śmierdzi i ohydnie smakuje...
vexgirl Stała bywalczyni narcystyczno - egocentryczna
Wysłany: 2010-12-03, 11:07
ewelynka69 napisał/a:
Agusia77 napisał/a:
Ja tych z Avonu nie lubię, z Oriflame miałam miodek i śmierdział strasznie...
Ewelinka jaki ładny awatar:D
Prawda? Słodki
A używałyście kiedyś najzwyklejszego kremu Nivea do ust? Moja siostra tak robi od lat i twierdzi, że to dobra ochrona.
Dla mnie śmierdzi i ohydnie smakuje...
Ja kiedyś spróbowałam... Boże jakie to ohydne w smaku. Miałam wrażenie przez kilka godzin, że moja buzi jest wypełniona kremem... Bleh...
_________________ I'm one of those bad things that happen to good people...
A używałyście kiedyś najzwyklejszego kremu Nivea do ust?
ależ oczywiście, że używałyśmy. i nadal używamy
ja nie oblizuję warg, jak mam pomadkę, więc luzik a dla mnie z kolei Nivea ładnie pachnie i dobrze mi się ten zapach kojarzy - z moimi dziadkami, czyli same ciepłe wspomnienia
wciąż jednak BEBE klasyczna wygrywa: za cenę, zpach, konsystencję
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
zuzanka1985 Coś już napisała
Wysłany: 2010-12-30, 19:10
Już pisałam, że kupiłam bebe waniliową w perłowym opakowaniu, teraz napiszę, że jest bardzo dobra na te obecne zimne wiatry. Wydaje mi się, że nawet lepsza od niebieskiej, bo niebieska na mrozie przybiera zbyt twardą konsystencję, a ta jest pod tym względem wygodniejsza. I zostawia delikatną perłową poświatę na ustach. Polecam.
Aha, kupiłam w promocji w Sarze Beauty za chyba 3 zł, przecenione na Nowy Rok z 7 zł
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-01-01, 13:21
Ostatnio zakupiłam balsam z Yves Rocher w promocyjnej cenie z 20zł na 11zł. Jestem bardzo zadowolona, z początku zapach mi nie odpowiadał, ale kwestia przyzwyczajenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum