Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ochronne, pomadki, ust

Pomadki ochronne do ust
Autor Wiadomość
werkaa 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-01-03, 21:38 

No bardzo dobrze pomaga na spierzchnięte usta smarowanie ich wazelina kosmetyczną bądź panthenolem- pomagaja- mojemu bratu lekarz polecił, bo bierze silne leki, które powodują wysuszenie skóry.

koliberek 
Początkująca

Wysłany: 2011-01-05, 11:21 

Ja od tego roku używam carmex i raczej szybko go nie zmienię na żaden inny kosmetyk. Świetnie nawilża usta, a co ważniejsze sprawa,że nie są tak lepkie jak po niektórych balsamach. Kiedyś lubiłam też zwykłą wazelinę, z tego co pamiętam kosztowała grosze

Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2011-02-06, 17:48 

Najbardziej odpowiada mi pomadka Bebe Classic. Zapach, konsystencja, trwałość i efekt, jaki zapewnia- wszystko bez zarzutu :]

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-02-06, 20:01 

Wzięłam ostatnio pomadkę bezbarwną Sensique z Natury, jest lekka, na wiatr się nie nadaje, ale idealna na noc.

Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2011-03-23, 21:32 

Postanowiłam zaszaleć na wiosnę i kupiłam pomadkę Nivea Fruity Shine, truskawkową. Kiedyś przejechałam się na pomadce tej firmy, ale ta je obłędna:)Apetycznie pachnie (jak truskawkowy sorbet), świetnie nawilża, a przy tym pozostawia na ustach soczysty kolorek, więc nie potrzeba już szminki/błyszczyku. Czerwień jest naprawdę ładna i tym z nas, które lubią takie tonacje na pewno się spodoba. W Rossmanie kosztuje jedynie 6zł.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-03-24, 16:56 

Ja aktualnie stosuje tą pomadkę

Polecam :)

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-03-24, 20:14 

A ja lubię zwykła wazelinę. Na pokazie makijażu, na którym byłam ostatnio babka zachwalała balsam do ust Elizabeth Arden, ale jakoś nigdzie nie mogę go znaleźć... nawet na allegro nie ma.

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2011-03-27, 00:34 

gg83 napisał/a:
A ja lubię zwykła wazelinę. Na pokazie makijażu, na którym byłam ostatnio babka zachwalała balsam do ust Elizabeth Arden, ale jakoś nigdzie nie mogę go znaleźć... nawet na allegro nie ma.

Poszperałam na necie, kosztuje ok 40zł.

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-03-27, 11:45 

Anula napisał/a:
gg83 napisał/a:

Poszperałam na necie, kosztuje ok 40zł.

A gdzie znalazłaś??????????? Ja nigdzie tego nie mogę znaleźć.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-03-24, 22:08 

Ja ostatnio non stop używam Tisane w sztyfcie:)

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-03-26, 23:26 

EA dalej nie znalazłam ale kupiłam sobie z miesiąc temu błyszczyk ochronny Sally Hansen. Jak go dostałam to wrzuciłam do go szuflady i nie uzywałam, bo śmierdział i smakował jakby był przestarzały. W czwarte go odszukałam, bo przypomniało mi się, że jego zapach właśnie był podobny do tego Ardena. Okazał się rewelacyjny na moje spierzchnięte i popękane usta :) A kosztował chyba ze 6 zł... EA kosztuje podobno 60zł

Odpowiedz do tematu