U mnie w szkole był półmetek i wszystkie dziewczyny były w sukienkach. Taki mamy zwyczaj. Ale takie krótkie nie długie jak na studniówkę =) Zależy jaka u Ciebie w szkole jest moda. Popytaj wcześniejsze roczniki
Heh;) pytałyśmy, ale w tamtym roku była pewna niezgodność-jedni normalnie, inni w kieckach, a jeszcze inni w sukniach jak na studniowke ja chciałabym tak niby normalnie a zarazem elegancko;) tylko właśnie nie wiem jaką bluzkę sobie kupić i buty i jak sie umalować
Tak tylko ja i spódniczki to dwie rózne bajki pozatym miałam nie za fajne doswiadczenia i tak jakos mi sie odechciało;/ pozatym spodnie są wygodniejsze;)
mialam taka kolezanke ktora ubierala sie prawie jak facet.. ciagle w spodniach i koszulkach sportowych a na zakonczenie gimnazjum na ten wieczorek przyszla w spódnicy do kolan, jakiejs bluzce, uczesana ladnie :) wszyscy byli w szoku, ze tak dobrze moze wygladac :) szkoda ze nie chodzi tak czesciej ;)
miskaa5, moze po prostu musisz znalezc swoj fason i dodatki i poczulabys sie lepiej ;)
Zawsze malowałam sie tylko kredka i tuszem, zadnej bizuteri i w ogole;) raz przyszłam do szkoły w dłuzszych kolczykach i umalowana cieniem niby nic, a ludzie w klasie byli w szoku hehe;) i teraz mnie mecza zebym sie tak malowała i dłuzsze kolczyki nosiła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-09-23, 15:24
hm... byloby fajnie np. dzinsy, tunika jakas satynowa (znajdziesz na pewno jakies w H&M, albo w sklepach indyjskich) albo cus w tym stylu i szpile :) bedzie sexi, elegancko i zarazem normalnie...
do tego fajna bizuteria - np. kolczyki i cos na reke...
wlosy podepnij - niby tak od niechcenia i bedzie fajnie :)
Tzn szpilki to ja chyba zamienie na butki na nizszym obcasie , mam nadzieje, że coś znajde na swój rozmiar heh;)
Wiecie co myśle...może w jakiejs kiecce pojde heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum