Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: polecam, polecam

Polecam / nie polecam ;)
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2007-01-14, 10:37 Polecam / nie polecam ;)

Kremy kremy kremy :-) do twarzy i ciała firmy Dax Cosmetics :-D wyprubowałam narazie tylko jeden, poniewaz tylko taki udało mi sie odnalezc w sklepie.
Krem o delikatnym zapachu róż, wydajny i w ładnym pudełeczku. Nie pozostawia tłustych plam, ładnie sie wchłania, daje uczucie delikatności.
Niestety różnany własnie mi się skończył, wiec teraz kupie jakiś inny oferowany w palecie firmy, jest ich tam kilka :-)
http://www.dax.com.pl/s/katalog/szukaj/page/1 - są tutaj :):)
cena ok 10zł za 150ml

Kiara

Wysłany: 2007-01-15, 19:35 

Ja mam taki jabłkowo-gruszkowy . Też fajny :)

makczar 
Miłośniczka forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-01-15, 22:20 

Niestety nigdy go nie używałam ale jak tak zachwalacie to muszę wypróbować

[ Dodano: 2007-01-16, 22:57 ]
Ja od dłuższego czasu używam balsamu do ciała firmy Garnier dla suchej skóry. Jest rewelacyjny łatwo się rozprowadza, szybko się wchłania i co najważniejsze doskonale nawilża skórę i ma przyjemny delikatny zapach. Używałam go przez całą ciążę i naprawdę się sprawdził, tak nawilżył i uelastycznił moją skórę że nie mam żadnych rozstępów.

Wysłany: 2007-01-22, 20:06 

Garnier przeważnie jest odbry, choć wszystkiego nie prubowałam to po opiniach koleżanek moge tak wywnioskować :) ja używamłam żółty na ujędrnienie skóry, tez polecam :-) w lecie daje uczucie chłodu :-D

[ Dodano: 2007-01-22, 20:17 ]
Mam zdanie podzielone na temat jednego z błyszczyków Wibo. Z jednej strony dobry w fajnym pudełeczku z innej natomiast strasznie wylewający się z obklejona zakrętka :-P Kupiłam go w Rossmanie za ok 6zł. Wzrok przyciągnęło opakowanie :-P Szklana buteleczka, srebrna zakrętka i napis Water Sheen with Maxi Lip hehe . Wszytsko ładnie pięknie, nawet na ustach daje uczucie mrozu:-D ma zapach gumy do rzucia i zamiast gabeczki na patyczu do malowania ma pędzelek:) ale po dwóch dniach uzywania błyszczyk zaczął się wylewać z zakrętki, podczas zakręcania całe ręce się lepia :-? i to jest beznadziejne, potem zakrętka sie nie domyka i cała torebka sie lepi;p koszmar

seopol 
Coś już napisała

Wysłany: 2007-01-26, 14:40 

Przede wszystkim powinniśmy patrzeć na skład kosmetyków.
Polecam ciekawy artykuł:
http://www.kolagen-invent...nformacje&id=43

Wysłany: 2007-01-26, 16:30 

seopol, zgadzam sie:) artykuł dobry i ciekawy:)

makczar 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2007-01-26, 20:57 

Artykuł naprawdę godny przeczytania. Skład INCI jest bardzo pomocny przy wyborze kosmetyków. Na jego podstawie w przybliżeniu możemy stwierdzić czy dany kosmtyk zawiera te substancje o tórych mówi deklaracja producenta. Jednak jest jeden problem nie dokońca możemy stiwerdzić jaki jest udział procentowy tej substancji w kosmtyku. O tym czy substancji jest w miarę sporo może zasugierować nam jej kolejność w całym składzie. Substancje w składzie INCI zapisywane są w kolejnośći malejącej czyli na samym początku są te których w kremie jest najwięcej. Jeżeli dana substancja jest prawie na samym końcu składu czyli przed konserwatami i barwnikami to raczej jej ilość nie jest wystarczająca aby przynieść oczekiwany efekt. :cry:

aannkkaa56 
Stała bywalczyni
Anka

Wysłany: 2007-03-20, 15:29 

tez slyszlaam ze to bardzo dobra firma kosmetykowa narazie jeszcze nie korzystalam z zadnych produktow ale napewno sporbuje i wam powiem czy cios pomoglo :P

Janis 
Początkująca
Janis

Wysłany: 2007-04-27, 17:08 

polecam Creme gel Nivea
to specyfik do ukladania wlosow cos łączące w sobie piankę do ukladania i żel, tyle, ze na włosy działa jak odźywka, nie tylko mi tak sie spodobał,
zobaczcie tutaj http://eksperciniveastyling.pl/

Wysłany: 2007-04-27, 19:22 

moj brat ostatnio kupil Nivea Soft z olejkiem z jojoba :-D i naprawde jest godny polecenia :-) ładnie się wchłania i jest delikatny podczas rozsmarowywania :-D taki jedwabisty mmmm.... :-D

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-04-28, 15:44 

Tak! Ten soft jest swietny ja wlasnie dzis wypróbowałam probke i ma ładny zapach.......jak ciepły letni deszcz;) nawet teraz czuje miękkość i delikatnośc skóry :lol:

bartek

Wysłany: 2007-05-09, 13:58 

a ja polecam kremy do rąk i serie przeciwtradzikową ( bodajże Rhassoul ) firmy Alva. Wszytskie ich produkty są wyłącznie produktami naturalnymi. Moja żona chwali sobie kremy do stóp. www.kosmetyki-alva.pl <-- to ich stronka. Polecam !!

Sigma87

Wysłany: 2007-05-18, 12:32 

Popieram NIVEA SOFT to bardzo dobry krem ;-)

Lemonka 
Stała bywalczyni
Lemonka

Wysłany: 2007-05-18, 17:49 

zgadzam sie z tym sama go uzywam i nie zmienie na zaden inny

Wysłany: 2007-05-18, 19:14 

Cytat:
zgadzam sie z tym sama go uzywam i nie zmienie na zaden inny

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: popieram ;)

Odpowiedz do tematu