ja mam taką paletkę i często noszę ten makijaż z filmiku. Nakładam cienie tą pacynką która już była przy cieniach, mam tylko 2 porządne pędzelki do oczu i więcej nie potrzebuje bo po co:):)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-05-03, 12:36
A ja kiedyś kupiłam sobie zestaw pędzli w Naturze, zapłaciłam coś koło 40 zł, szkoda mi było, ale to i tak była promocja. Teraz jednak wolę kupować małe pacynki po 3-4 zł w Rossmanie, są wygodne i świetnie się nimi nakłada cień
Ja do tych pacynek z Rossmana nie mam przekonania. Ja mam pędzelki z Avonu, niby z naturalnego włosia. Trzymają się ponad rok i wcale się nie niszczą:)
pacynki...? wiecie co, ja najbardziej lubie nakładać hmmm gąbeczkami z inglota. do cieni inglota są dodawane "szpatułki" z gąbką i do nich jestem przyzwyczajona najbardziej, przyznam, że aż nie umiem nakładać czymkolwiek innym
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
te szpatulki o których piszesz to chyba to samo co pacynki:P
Tyle ze te z Ross są takie trochę szorstkie, a ja wole takie delikatne, jak np w cieniach Ruby Rose. Z inglota też są fajne, można je myć i się nie rozwalają.
Ja się zastanawiam nad tym zestawem. Nie jest to jakaś znana marka, jednak włoski są naturalne i pędzle wyglądają solidnie. Profesjonalistką nie jestem, więc powinno wystarczyć :).
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pati, ja słyszałam, że lepiej kupić pojedynczo dobre pędzle niż od razu dużo. Lepiej zainwestować w 2 porządne niż kupić 40 i patrzeć jak się rozpadają. Jak dbasz o pędzle to będą Ci służyć wiele lat. Mi się nie podobają te 2 duże z zestawu który pokazałaś, reszta wyglada dobrze:)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-06-09, 13:38
Jak tam koniec semestru u Was wygląda? Przez pewien czas na forum była cisza, więc pomyślałam, że sesja trwa
Teraz tematy trochę odżywają, więc mniej nauki chyba mamy
Mi zostały tylko egzaminy zawodowe, wszystkie pozostałe pozdawałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum