Ja nawet nie patrzę na te komentarze :P Bo za monitorem siedzi pewnie (cytując za Chylińską) "wyciągnięty sweter i tłuste włosy" :P Więc takie tanie prowokacje na mnie już nie działają :) Nie ma co się przejmować glupkami :P
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
pogoda wczoraj byla masakryczna, wymarzlam jak nigdy dotad:/ dzisiaj juz jest chwala Bogu lepiej.
ehhh mam tyle nauki, ze az mi wyc chce i sie nie wyrabiam na zakretach ze wszystkim. co ja bym dala, zeby doba miala 28h
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-04-23, 12:46
Wczoraj padało co 25 minut i zaraz wychodziło słonko, ogłupieć przez to można
Ale w domu z kawą z mlekiem w kubku w dłoni można sobie siedzieć i przygotowywać się do egzaminów
wczoraj wzięłam urlop, bo miałam plany. z których ostatecznie nic nie wyszlo, więc wróciłam do domu, umysłam okna (przy ostatnim zaczął lać deszcz ZE ŚNIEGIEM - ale ulewa śnieżna szybko zniknęła, więc dokończyłam mycie) a potem spędziłam resztę dnia na czytaniu ("The Memoirs of a Geisha") i... prasowaniu
to tak na marginesie a jutro mam dyżur w pracy - na 7:00
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
A ja sobie od kilku dni nakładam różne cienie na oczy i próbuję znaleźć jakiś fajny motyw :P Fajnie wygląda połączenie grafitu i srebra, przynajmniej na moim zielonym oku ;) Cały czas się uczę, bo nałożyć dobrze cienie to sporo umiejętności i wprawy niestety :/
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum