Nie można linków do sklepow i do Allegro chyba.
Przez internet to trochę glupio, moze w jakiejs aptece bedzie:)
Dlaczego przez internet głupio? Ja prawie wszystkie zakupy robię przez internet (oprócz spożywczych oczywiście). Łatwo i przyjemnie :) I zawsze mogę płacić kartą kredytową, którą spłacam dopiero po miesiącu :)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Chodziło mi o to że głupio zamawiać samą maseczkę i za przesyłkę zapłacę więcej niż za sam produkt. Też kupuję przez internet, np na Allegro:) bo wiadomo, zawsze taniej:)
Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2011-03-10, 11:34
Wszystko zależy od tego jak bardzo wyraźne masz te swoje cienie pod oczami. Na pewno musisz się zaopatrzyć w jakiś dobry korektor pod oczy, a tak na co dzień gdy jesteś w domu i nie masz na sobie makijażu szczerze polecam Ci używanie żelu ze świetlikiem-są różne warianty więc na pewno znajdziesz jakieś odpowiedni dla siebie. Ja sobie kupiłam przeznaczony dla osób, które dużo czasu spędzają przed komputerem-smaruję codziennie wieczorem i jestem zadowolona z efektów-czuję, że skóra dzięki żelowi odpoczywa.
Leneczka Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-10, 13:39
O... krem dla osób, które długo pracują przed komputerem? Jaki to krem?:)
Jak zamawiałm sobie ostatnio płatki kolagenowe to postanowiłam też wypróbować sobie też puder w kremie korekcyjny-Kamuflaż Firmy DANNI -Cover Fundation (taka długa nazwa nie wiedzieć czemu). Używałam go narazie 2 razy i jest naprawdę świetny. Kryje wszytstko i nie wysusza skóry. Ja generalnie cienie pod oczami mam tylko jak się nie wyśpię czyli po imprezie, albo jak pracuję do późna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum