Każdy ma niestety inną cerę i niestety każdy podkład na każdej buźce trzyma się inaczej i kryje inaczej. Trzeba potestować, ale w większości przypadków cena nie równa się jakość...
Gdybym miała zdecydować, to chyba jednak powiedziałabym że najlepszy z tym, które dotąd stosowałam był artdeco, ale nie był on jedynym , z którego byłam zadowolona.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-11-04, 21:16
Do tej pory mam już kilka przetestowanych podkładów dobrze kryjących, jedne świetnie kryją a słabo matują, inne świetnie kryją i przyzwoicie matują i muszę przyznać, że za niewielką cenę można kupić satysfakcjonujący kosmetyk.
protea Coś już napisała Z piękną skórą przez życie
Wysłany: 2011-12-15, 10:24
propozycja
Polecam kosmetyki mineralne Jane Iredale, maja bardzo dużo odcieni. Można tak dopasować bazę iż będzie niewidoczna. Poprawiają i wyrównują koloryt skóry, są antybakteryjne, posiadają filtr przeciwsłoneczny, są też korektorem - polecane są dla osób cierpiących na trądzik. Dodatkowo są bardzo wydajne i posiadają ładne opakowania. Wiele z tych baz dostało rekomendacje fundacji raka skóry.
Mart Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-12-27, 11:19
revlonu testowałam, ale wlasnie jakos z tym kryciem nie do konca zadowolona jestem, za to siostrze bardzo odpowiada.. Ja zostaje przy Lierene
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-01-16, 13:18
Jeżeli chodzi o podkłady Revlonu,to są bardzo dobre ale mają jedna zasadniczą wade: Brak pompki przez co musimy wylewać go na dłoń,co jest dla mnie bardzo niepraktyczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum