Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: podklady-porady

PODKŁADY-PORADY
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2008-05-15, 13:11 

ostatnio widzialam reklame Estee Lauder, kiedys dostalam probke tego z gazety i bardzo mi sie podklad podobal;) ale dopiero teraz przypomnialo mi sie z jakiej to firmy;) one sa z troche wyzszej polki, ale raczej oplaca sie inwestowac w cos co jest lepsze i poprawi nasz wyglad bardziej niz podklady za 8zl;) skora po nim naprawde byla gladziutka jak nigdy:)

mrowcia87 
Początkująca

Wysłany: 2008-06-04, 08:51 :)

Ja jestem konsultantką firmy mary kay i z czystym sumieniem moge polecic kosmetyki tej firmy. Podkłady cieszą się na prawde dobrą opinią, są 2 rodzaje- średnio kryjący i mocno kryjący. nie dają efektu maski i sa na prawdę dobre. Półka tych kosmetyków jest wyższa, ale są warte swej ceny, Jakościowo porównywalne nawet z Diorem.

Ja również uważam jak moja poprzedniczka:), że warto wydać na dobry kosmetyk. Nie ma co niszczyc sobie buźki tanimi kosmetykami o niewiadomo jakim składzie. Edukuję się w kierunku kosmetologii także zdaję sobie sprawę z pewnych rzeczy:) stąd wybrałam firmę do współpracy, której jestem pewna:)

A jeśli chodzi o podkłady... każdy ma inne oczekiwania i inną skórę, dla tego nasze kosmetyki nr 1 różnią się od siebie. ale super,że są takie fora i wątki, gdzie można wymienić swoje zdanie na ten tamet i komuś coś polecić:)
pozdrawiam.

Sophiee 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-11, 13:13 

W zupełności zgadzam się z moimi poprzedniczkami. to ważne jakich kremów czy podkładów używamy ponieważ w przyszłości odbije sie to na naszej skórze. Warto zwrócić uwagę na skład produktu - jak najwięcej naturalnych składników!!! Zwłaszcza morskich są najlepiej tolerowane przez skórę!!!

Jestem gorącą fanką BIOMARIS - to morska marka, ma algi i wodę morską w kosmetykach. odkryłam ją niedawno przez moją kosmetyczkę i jestem zachwycona!!!

Nie używam podkładu na co dzień tylko kremu tonującego tej firmy - jest świetny - nie ma efektu maski tylko wygładzona i elastyczna skóra, o jednolitym kolorycie. POLECAM!!!!

Wysłany: 2008-07-11, 20:53 

az poszukam ich w necie ;))
podobaja mi sie naturalne kosmetyki ale tylko dobrych firm a nie jakiegos Avonu :P
a oni tez maja linie naturalna :DDD

mrowcia87 
Początkująca

Wysłany: 2008-07-13, 20:59 ::)

no i fajną sprawą są pudry mineralne:) lekkie, delikatne, nie zatykają porów... no i z czystym sumieniem mozna stosowac je bez podkladu.... uzycie w ten sposob normalnego pudru to zabojstwo dla naszej cery...

Wysłany: 2008-07-14, 15:44 

Cytat:
uzycie w ten sposob normalnego pudru to zabojstwo dla naszej cery...

dlaczego tak sadzisz?

tak ogladalam wlasnie ostatnio mineralne pudry chyba z Soraya czy innej firmy, kurcze troche drogie ale trzeba wyprobowac kiedys ;)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-08-12, 08:28 

Ja nie stosuję pudru bez podkladu ale nie jest to "zabójstwo" dla cery.

pod podklad należy nalozyć krem do twarzy

można uzywać bazy ( miala probke bazy dax cosmetics i byla super) ale osobiście na co dizen nie używam

Odpowiedz do tematu