ostatnio widzialam reklame Estee Lauder, kiedys dostalam probke tego z gazety i bardzo mi sie podklad podobal;) ale dopiero teraz przypomnialo mi sie z jakiej to firmy;) one sa z troche wyzszej polki, ale raczej oplaca sie inwestowac w cos co jest lepsze i poprawi nasz wyglad bardziej niz podklady za 8zl;) skora po nim naprawde byla gladziutka jak nigdy:)
Ja jestem konsultantką firmy mary kay i z czystym sumieniem moge polecic kosmetyki tej firmy. Podkłady cieszą się na prawde dobrą opinią, są 2 rodzaje- średnio kryjący i mocno kryjący. nie dają efektu maski i sa na prawdę dobre. Półka tych kosmetyków jest wyższa, ale są warte swej ceny, Jakościowo porównywalne nawet z Diorem.
Ja również uważam jak moja poprzedniczka:), że warto wydać na dobry kosmetyk. Nie ma co niszczyc sobie buźki tanimi kosmetykami o niewiadomo jakim składzie. Edukuję się w kierunku kosmetologii także zdaję sobie sprawę z pewnych rzeczy:) stąd wybrałam firmę do współpracy, której jestem pewna:)
A jeśli chodzi o podkłady... każdy ma inne oczekiwania i inną skórę, dla tego nasze kosmetyki nr 1 różnią się od siebie. ale super,że są takie fora i wątki, gdzie można wymienić swoje zdanie na ten tamet i komuś coś polecić:)
pozdrawiam.
Sophiee Coś już napisała
Wysłany: 2008-07-11, 13:13
W zupełności zgadzam się z moimi poprzedniczkami. to ważne jakich kremów czy podkładów używamy ponieważ w przyszłości odbije sie to na naszej skórze. Warto zwrócić uwagę na skład produktu - jak najwięcej naturalnych składników!!! Zwłaszcza morskich są najlepiej tolerowane przez skórę!!!
Jestem gorącą fanką BIOMARIS - to morska marka, ma algi i wodę morską w kosmetykach. odkryłam ją niedawno przez moją kosmetyczkę i jestem zachwycona!!!
Nie używam podkładu na co dzień tylko kremu tonującego tej firmy - jest świetny - nie ma efektu maski tylko wygładzona i elastyczna skóra, o jednolitym kolorycie. POLECAM!!!!
no i fajną sprawą są pudry mineralne:) lekkie, delikatne, nie zatykają porów... no i z czystym sumieniem mozna stosowac je bez podkladu.... uzycie w ten sposob normalnego pudru to zabojstwo dla naszej cery...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum