currara Początkująca
Wysłany: 2011-05-22, 13:05
Podkład
Ostatnio zastanawiałam się nad kupnem nowego podkładu, i zdecydowałam, że będzie to ten najlepszy jak do tej pory miałam. Nie wiem z jakiej firmy wybrać podkład, a dziewczyny w drogerii często nie mówią mi tego, czego tak naprawdę oczekuje...Zdecydowałam wybrać podkład nawet z najwyższej półki, ale teraz żeby wybrać ten trafny.
Myślę o rozświetlającym, coś dla odmiany. Podkład, który zamierzam kupić, powinien być przede wszystkim wytrzymały, tz pomimo słońca, wysiłku, może też wody, albo pobudki rano utrzymywał się nadal na twarzy. Aby skóra zachowała nadal swój kolor, czy efekt.
Nie wiem z jakiej firmy wybrać podkład, bo wiele nie przebierałam w tym. Krótko mówiąc chce zainwestować w dobry podkład, ale z zyskiem. Więcej może to być podkład lub kosmetyk dający podobny i długotrwały efekt. (Co w większości z nich, dobrze się reklamuje lub ma wygórowane ceny, a w rzeczywistości szybko się zużywają.)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum