Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: podklad

Zamknięty przez: forumadmin
2011-05-25, 20:14
Podkład
Autor Wiadomość
currara 
Początkująca

Wysłany: 2011-05-22, 13:05 Podkład

Ostatnio zastanawiałam się nad kupnem nowego podkładu, i zdecydowałam, że będzie to ten najlepszy jak do tej pory miałam. Nie wiem z jakiej firmy wybrać podkład, a dziewczyny w drogerii często nie mówią mi tego, czego tak naprawdę oczekuje...Zdecydowałam wybrać podkład nawet z najwyższej półki, ale teraz żeby wybrać ten trafny.
Myślę o rozświetlającym, coś dla odmiany. Podkład, który zamierzam kupić, powinien być przede wszystkim wytrzymały, tz pomimo słońca, wysiłku, może też wody, albo pobudki rano utrzymywał się nadal na twarzy. Aby skóra zachowała nadal swój kolor, czy efekt.
Nie wiem z jakiej firmy wybrać podkład, bo wiele nie przebierałam w tym. Krótko mówiąc chce zainwestować w dobry podkład, ale z zyskiem. Więcej może to być podkład lub kosmetyk dający podobny i długotrwały efekt. (Co w większości z nich, dobrze się reklamuje lub ma wygórowane ceny, a w rzeczywistości szybko się zużywają.)

Będę wdzięczna za wasze propozycje :)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-05-22, 16:58 

Ten temat już istnieje. Odsyłam i zamykam.

http://www.beauty-forum.pl/dobor-fluidu-vt2336.htm

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi