Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: factor, lasting, max, performance-, podklad, pytanie

Podkład Max factor Lasting Performance- pytanie !!
Autor Wiadomość
Kasiaa22 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-22, 19:30 Podkład Max factor Lasting Performance- pytanie !!

Witam, mam do Was pytanie. Może używała któraś Was tego podkładu. chciałabym się zaopatrzyć, ale nie potrafię dobrać odcienia. Mam twarz opaloną na średni złoty brąz. Myslałam o odcieniu 109 . Może mi ktoś doradzić ?

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-10-19, 13:10 

niestety nie używałam,ale max factor to raczej dobra firma.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-10-25, 17:13 Re: Podkład Max factor Lasting Performance- pytanie !!

Kasiaa22 napisał/a:
nie potrafię dobrać odcienia. Mam twarz opaloną na średni złoty brąz. Myslałam o odcieniu 109 . Może mi ktoś doradzić ?

Kasiaa22 :arrow: oto, co robisz: idziesz do sklepu, podchodzisz do półki z podkładem Max Factor, namierzasz linię Lasting Performance, wyjmujesz z torebki/plecaka/kieszeni lusterko lub puderniczkę z lusterkiem, torebkę przewieszasz przez ramię i zaczynasz testowanie odcieni zbliżonych do twojego kolorytu skóry. Bez krępacji nakładasz niewielką ilość testera w stosownym odcienia na wierzch dłoni (oczywiście do sklepu idziesz tam, gdzie wybór odcieni jest największy i gdzie są testery), rozcierasz lekko i nakładasz zdecydowanymi ruchami (palcem, nie gąbką :!: - palcami i tak lepiej się wciera) na okolicę pod okiem obok nosa. Po czym, po wybraniu SWOJEGO odcienia, bierzesz produkt o tym samym numerze lub nazwie, ścierasz chusteczką higieniczną swoje malownicze popisy z twarzy i kierujesz się do kasy. Proste :mrgreen:

Jeśli się krępujesz, proponuję odwiedzić sklep na godzinę przed zamknięciem, wieczorem. I z całego serce polecam Ci zrobienie takiej próby, bo wybór odcienia podkładu to nie takie hop siup. Z opisu Twojego kolorytu cery niewiele nam wychodzi, więc na odległość żadna z nas Ci nie pomoże. I pamiętaj, by nie sugerować się nazwami odcieni przy zmianie marki podkładu czy pudru, bo np. Ivory nie w każdej marce ma ten sam odcień ;-)

Życzę powodzenia i daj znać, jak rezultaty poszukiwań :!: :-P

monia1983 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-01-26, 15:02 

Też polecam skorzystanie z testerów w drogeriach!!!
A puder rewelacja z czystym sumieniem polecam:) Świetnie kryje i długo się trzyma, nie wysusza skóry. Wracałam do niego już kilka razy:)

Odpowiedz do tematu