Podkład Max factor Lasting Performance- pytanie !!
Witam, mam do Was pytanie. Może używała któraś Was tego podkładu. chciałabym się zaopatrzyć, ale nie potrafię dobrać odcienia. Mam twarz opaloną na średni złoty brąz. Myslałam o odcieniu 109 . Może mi ktoś doradzić ?
Re: Podkład Max factor Lasting Performance- pytanie !!
Kasiaa22 napisał/a:
nie potrafię dobrać odcienia. Mam twarz opaloną na średni złoty brąz. Myslałam o odcieniu 109 . Może mi ktoś doradzić ?
Kasiaa22 oto, co robisz: idziesz do sklepu, podchodzisz do półki z podkładem Max Factor, namierzasz linię Lasting Performance, wyjmujesz z torebki/plecaka/kieszeni lusterko lub puderniczkę z lusterkiem, torebkę przewieszasz przez ramię i zaczynasz testowanie odcieni zbliżonych do twojego kolorytu skóry. Bez krępacji nakładasz niewielką ilość testera w stosownym odcienia na wierzch dłoni (oczywiście do sklepu idziesz tam, gdzie wybór odcieni jest największy i gdzie są testery), rozcierasz lekko i nakładasz zdecydowanymi ruchami (palcem, nie gąbką - palcami i tak lepiej się wciera) na okolicę pod okiem obok nosa. Po czym, po wybraniu SWOJEGO odcienia, bierzesz produkt o tym samym numerze lub nazwie, ścierasz chusteczką higieniczną swoje malownicze popisy z twarzy i kierujesz się do kasy. Proste
Jeśli się krępujesz, proponuję odwiedzić sklep na godzinę przed zamknięciem, wieczorem. I z całego serce polecam Ci zrobienie takiej próby, bo wybór odcienia podkładu to nie takie hop siup. Z opisu Twojego kolorytu cery niewiele nam wychodzi, więc na odległość żadna z nas Ci nie pomoże. I pamiętaj, by nie sugerować się nazwami odcieni przy zmianie marki podkładu czy pudru, bo np. Ivory nie w każdej marce ma ten sam odcień
Życzę powodzenia i daj znać, jak rezultaty poszukiwań
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
monia1983 Coś już napisała
Wysłany: 2009-01-26, 15:02
Też polecam skorzystanie z testerów w drogeriach!!!
A puder rewelacja z czystym sumieniem polecam:) Świetnie kryje i długo się trzyma, nie wysusza skóry. Wracałam do niego już kilka razy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum