Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: pocenie, sie, stop

Pocenie się stóp?
Autor Wiadomość
Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-09-01, 02:00 

A skąd mam wziąć darmowe próbki :D? Smarujesz tym stopy jak kremem. Szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-09-01, 11:40 

Agusia77, to zwykła prowokacja z tymi próbkami więc nawet nie warto odpisywać na tego typu post :-D

Ja polecam spray do stóp Ziaja.

baby 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-30, 23:47 

Słuchajcie, a ja słyszałam cos o terapii igłowej, że niby ma to wstrzymać pocenie się stóp, ale znajomi mówią, ze to bujda. Tez mi się w to nie chce wierzyć, zresztą bałabym się nakłuwać stopę, bo w tym miejscu podobno jest dużo punktów, które odpowiedzialne sa za działanie całego organizmu. Chyba, ze ktoś z was miał cos takiego robionego i może się podzielić odczuciami.

Pola13 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-10-07, 12:39 

resika napisał/a:
W aptece można kupić fajny odświeżający dezodorant do stóp który nazywa się DrStopa, używa go na co dzień mój mąż, bo mimo tych upałów musi pracowac w pantoflach i naprawde jest z tego dezodorantu bardzo zadowolony. Ten kosmetyk ma właściwości antybakteryjne i przeciwgrzybiczne, a przy tym delikatny rześki zapach, co ważne nie zostawia śladów na skarpetkach.

w moim najbliższym otoczeniu wszystkich już zaraziłam Dr Stopą i wszyscy dookoła go używamy, bo jest po prostu rewelacyjny! (tak jak cała seria na czele z kremem i solą do stóp). Stopy pocą się nam wszystkim, jednym bardziej innym mniej ale trzeba używać kosmetyków, wkładek do butów i zawsze można zniwelować przykre zapachy :)

dafne 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-10-08, 16:47 

Polecam serię No 36, tą, co Agusia77 . Dobry efekt za małe pieniądze ;).

gabryjela 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-11, 16:43 

Jeśli to dość duży problem potliwości stóp to polecam leczniczy etiaxil- ma także wersję do potliwych stóp, nie jest zbyt przyjemny w użyciu bo troszkę piecze, ale jest bardzo skuteczny. Na co dzień do stóp używam serii DrStopa- mają fajny dezodorant i kremy nawilżające stopy.

gorgeous_girl 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-09, 12:37 

Moja siostra miała ten sam problem, ale jak się okazało - wystarczyło stosować puder, który zazwyczaj stosuje się u dzieci - i pomogło :) Ale oczywiście nie u wszystkich to poskutkuje... Dlatego najlepiej zastosować odpowiedni krem.

sylwias83 
Użytkowniczka
sylwias83

Wysłany: 2011-02-10, 11:54 

Skutecznym sposobem na pocenie się stup jest moczenie nóg w wywarze z szałwii i pokrzywie. Można pić też te zioła.

malwina123 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-03-22, 16:57 

A ja kupiłam naturalną sól z morza martwego , mocze nogi codziennie i szczerze powiem, że problem wyraźnie ustaje
te kosmetyki na wiele problemów pomagają

Odpowiedz do tematu