Bella Rose Coś już napisała
Wysłany: 2010-05-11, 16:58
Pocałunek
Dziewczyny pomozcie !!!!!!
Spotykam sie z chlopakiem i widze ze on chce mnie pocalowac po "francusku" tylko prosze nie smiejcie sie :P :P wiem ze to moze banalne ale ja sie strasznie stresuje bo nie chce sie skompromitowac :):) boje sie ze jak juz go pocaluje to nie bede wiedziala co zrobic albo cos innego i on opowie o tym komus . Co zrobic? a moze macie jakies porady zwiazane z TAKIM pocalunkiem ? jednym slowem po prostu HELP
_________________ ~~Bella Rose~~
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Jak ja sie pierwszy raz calowalam to kompletnie nic na ten temat nie wiedzialam a jakos wyszlo. Rada: caluj powoli, lekko muskajac jego usta, nie wpychaj mu jezyka;p
Chyba kazdy sie bal:d a co maja faceci powiedziec? Najczesciej to do nich nalezy pierwszy krok. Kazdy sie boi, bo to wielka niewiadona, a pozniej wszystko samo sie jakos toczy:)
Chyba od paru sekund nawet do minuty. Pierwszy pocalunek wspominam zle, calowalam sie z kilkoma chlopakami, i zawszy za pierwszym razem bylo zle, pozniej juz lepiej. Kwestia wprawy, kazdy caluje inaczej, trzeba sie zgrac:)
Mój pierwszy pocałunek to było dotknięcie ust ustami heheh, jakbym całowała ciocie w policzek
ewelynka miałam tak samo ponieważ byłam dość nieśmiała, nie umiałam pokazać mu, że chciałabym porządnego całusa a on był chyba zbyt zestresowany i może nie chciał mnie w ten sposób do siebie zrazić jego pocałunek to był przykładowy całus pod tatusia, broniącego cnoty swej córeczki
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum