Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: pocalunek

Pocałunek
Autor Wiadomość
continue 
Użytkowniczka
Polish Elite Board

Wysłany: 2010-09-02, 15:28 

A chociażby Dlatego że można to wykorzystać w odpowiedni sposób. (zależy kto i jakie ma intencje)
Jak i każdą inną słabość ludzką :\
pozatym lepiej wiedzieć że to ona się stresuje a nie ja.
Dalej scenariusz już możesz sama sobie dopisać ;-)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-09-05, 20:49 

continue napisał/a:
A chociażby Dlatego że można to wykorzystać w odpowiedni sposób. (zależy kto i jakie ma intencje)
Jak i każdą inną słabość ludzką :\

nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź. do czego chcesz wykorzystywać ("niecnie", jak mniemam, skoro wspomniałeś o słabościach ludzkich) wiedzę o tym, że dziewczyny stresują się pierwszym pocałunkiem :?:

continue napisał/a:
pozatym lepiej wiedzieć że to ona się stresuje a nie ja.

a kto Ci powiedział że panna, z którą pocałujesz się poraz pierwszy będzie się stresowała, w przeciwieństwie do Ciebie :?: może trafisz na starą wyjadaczkę i dziewczyna jest luzak jakich mało :roll:

continue 
Użytkowniczka
Polish Elite Board

Wysłany: 2010-09-11, 21:47 

Nie wiem czego ty nie rozumiesz, ale już ci tłumaczę....

gdybyś Ukończyła psychologię to byś zrozumiała o czym mówię :)
nie brakuje na tym świecie idiotek i idiotów (czy jak wolisz: mniej inteligentnych) którymi można manipulować jak się chce.
odrazu widać że (na szczęście) jeszcze nie trafiłaś na mocnego zawodnika który by cię wykorzystał zmieszał z błotem i spuścił w klozecie.

Ostatnio mówię do dziewczyny że lubię kobiety które mają jakieś fajne małe tatuaże na ramieniu, i tak po 3 dniach przyszła chwaląc się z tatuażem na ręku, nawet nie musiałem jej do tego namawiać, bo doskonale wiedziałem że dopuki jest zakochana to zrobi to co ja będe chciał :)

Cytat:
leelo: a kto Ci powiedział że panna, z którą pocałujesz się poraz pierwszy będzie się stresowała

Nikt mi nic nie musi mówić, odrazu idzie to wyczuć :) (kwestia wprawy)
A starą wyjadaczkę też nie trudno wyczuć.
(Bez Obrazy)
Pytasz, Odpowiadam, tyle.
Nie krytykujcie dlatego że mam własne zdanie i staram się byś szczery.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-09-12, 23:25 

nie zamierzam Ukończyć psychologii, mam pewne zdanie o niektórych osobach studiującyh ten kierunek. mimo to nieobce jest mi wykorzystywanie pewnej wiedzy o danej osobie przeciwko niej, w końcu w każdym miejscu na świecie żyją wstrętne larwy, które uprawiają ten proceder i nie trzeba kończyć psychologii, żeby o tym wiedzieć. natomiast zabawnym wydaje mi się wykorzystywanie przeciwko dziewczynie faktu, że obawia się czy wstydzi pierwszego pocałunku. chyba faktycznie, jak sam napisałeś, robią to tylko idioci (tudzież idiotki, jeśli bierzemy pod uwagę szersze spektrum na wykorzystywanie).

i jeśli od razu "idzie to wyczuć", to dlaczego napisałeś "dobrze wiedzieć", gdy któraś z Użytkowniczek napisała, że stresował ją pierwszy pocałunek :?:

nie, faktycznie nie trafił się jeszcze taki mocny zawodnik, który by mnie zagiął. nie jestem taka jak ta dziewczyna, którą opisałeś, zbyt wiele książek przeczytałam, żeby dać się tak wrobić. choć nigdy nie mówię "nigdy" i być może dam sobie kiedyś zakręcić w głowie. pewnie będzie to jednak coś poważniejszego niż tatuaż. szkoda jednak, że napisałes o tym w taki sposób, bo to wiele o Tobie mówi. ale absolutnie Cię nie krytykuję (ani teraz, ani wczesniej, nie wiem więc, skąd u Ciebie od razu taka obrona :?: ).

zrozumiałam Twoje argumenty, nie wiem czy ty zrozumiesz moje, ale faktycznie nie ma sensu ciągnąć tego tematu i rozkładać się w nim na części pierwsze :->

Zuzanna25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-04-25, 22:35 

"a kto Ci powiedział że panna, z którą pocałujesz się poraz pierwszy będzie się stresowała, w przeciwieństwie do Ciebie może trafisz na starą wyjadaczkę i dziewczyna jest luzak jakich mało "

No właśnie. Ja chyba właśnie tak miałam. Nigdy się nie całowałam wcześniej, a sama wyszłam z inicjatywą i myślę, że było całkiem nieźle jak sobie teraz to przypominam ;p

orvelka 
Użytkowniczka
fanka Orwella :)

Wysłany: 2011-04-27, 10:48 

Kurcze, jak widzę czasem takie tematy na necie to sama już nie wiem co mam myśleć :lol: Po prostu nie ma czegoś takiego jak instrukcja dobrego całowania :lol: Zawsze musi przyjść ten pierwszy raz i w takim momencie należy dać się ponieść chwili, a nie stosować do jakichś teoretycznych wydumanych instrukcji bo wtedy wszystko wyjdzie nienaturalnie i dopiero będzie zonk :-P Naprawdę nie ma co panikować bo to samo się ułoży, pod warunkiem że obie strony wykażą inicjatywę. ;-)

baskaona 
Początkująca

Wysłany: 2011-05-27, 12:16 

no panikuje dziewczyna, jak przed każdy nowym i nie trzeba się z tego śmiać czy tam wyolbrzymiać
ja też się stresowałam i nie wspominam moich pierwszych pocalunkow najlepiej, ech

kalina 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-08-09, 12:36 

Bella Rose, nie denerwuj się, bądź spontaniczna, naturalna, nie zastanawiaj się za dużo, tylko po prostu rób to, co podpowiada Ci Twoje ciało. Oczywiście w rozsądnych granicach... ;)

ElizaSch 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-23, 12:26 

po pierwsze nie warto się zastanawiać ;) reszta pójdzie po Twojej myśli.. naturalność to podstawa..

drimmka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-05, 12:15 

zgadzam się spontaniczność w takich sytuacjach to najlepsze rozwiązanie :]

milena935 
Początkująca

Wysłany: 2011-09-05, 22:02 

na pocałunek nie ma rozwiązania, poprostu bądź sobą i się dobrze baw ;)

Odpowiedz do tematu