Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-10-06, 22:07
płaszcz czy kurtka ?
Długi płaszcz czy krótka kurtka? co wygodniejsze, w czym my, Kobiety, się lepiej czujemy
ja na przykład mam w szafie kilka płaszczyków, kurtkę, futerko i gdy wychodzę nakładam to, w czym czuję ,że tego dnia będę czuła się dobrze i oczywiście będę też dobrze w tym wyglądała
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-06, 22:10
Hmm trudno zdecydować, kiedyś tylko krótka kurtka ;D z wiekiem mi się zmieniło i teraz nie wyobrażam sobie np zimy bez dłuższej kurtki, tak za pupę :)
Vega Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-10-07, 08:53
Ja równiez nie znosze marznąć, dlatego krótkie kurtki wraz z końcem wrzesnia trafiają do szaby i czekają na przyszłą wiosnę, a płaszcze w tym czasie powracają do łask!
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-07, 09:20
Anula napisał/a:
Hmm trudno zdecydować, kiedyś tylko krótka kurtka ;D z wiekiem mi się zmieniło i teraz nie wyobrażam sobie np zimy bez dłuższej kurtki, tak za pupę :)
z wiekiem chyba się to każdemu zmienia, bo ja też wolę coś dłuższego ale nie np płaszcz do kostek bo w takim to raczej nie. ale jakiś taki średniej dlugości
jak narazie chodze w krotkiej kurtce..jeszcze jest cieplo...jak bedzie zimno to zakladam inna cieplejsza krotka kurtke, ale na zime to tylko cos dluzszego..bo nie lubie marznac;/ zreszta krotkie kortki na zime sa dla nastolatek i nie podobaja mi sie juz;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum