Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: plany, wakacje

Plany na wakacje
Autor Wiadomość
skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-06-22, 10:31 Plany na wakacje

Ja nie widzę to zbyt kolorowo... praca, praca, praca.
Choć są rozmowy nad Słowacją. A dokładnie tatralandia.
W tamtym roku byłam tam na dwa dni i bardzo nam się spodobało :-D

wskrap 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2007-06-22, 12:02 

skrzydelTrzepot, chcesz tam parcowac? ale fajnie:D:D :)

moje plany wygladają tak : teraz na biegu załatwiam papiery na studia... i nei moge dostac zaswiedczenia lekarskiego bo w mojej przychodni pielegniarki i lekarze strajkują!!! no i 5 lipca wyjazd - majorka - parca - bambusowy pub - jako kelnerka... wracam za 3 miechy i wracam- studia.. wybrałam majorke dlatego, bo nie bede miała czasu na wakacje.. a majorka to turystyczny kurort, to tam chociaz w wolne dni, poczuje sie jak na urlopie:)

kasia22213

Wysłany: 2007-06-22, 20:12 

:-D Ja jade chyba do Trzesacza do Villa Hoff-morze, cisza, SPA...marzenie...no ale to dopiero za miesiac :cry:

skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-06-22, 20:16 

kasia22213, ehh spa marzy mi się :roll: Byłaś już kiedyś??? Jak wrażenia? I przez co przeszłaś? Tzn. chodzi mi o jakieś zabiegi? ;-)

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-06-22, 22:05 

jest jakies SPA w Krakowie lub w okolicy? mozna ktoras z Was juz byla... albo zna... hę?

Darish:)

Wysłany: 2007-06-22, 23:27 

a ja juz jestem w Kaliszu i jutro jedziemy na nasz I Ogolnopolski Zlot Aut Cabrio w Ślesinie :-D zapraszam hehe ;-)
potem moze nad morze i do Łodzi ;-)

wskrap 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2007-06-22, 23:46 

ja wąłsnie jutro.. to pewnie jak juz to przeczytacie, bede nad morzem :-) a co tam.. na weeknd sobie jade.. daleko w koncu nie mam:) tylko prosze.. niech nikt nie mówi ze szczecin lezy nad morzem, bo to starszna bzdura 8-)
to juz wam śle pozdrowienia z międzywodzia:)zapewne deszczowego... ale jade powdychac sobie troche jodu :mrgreen:

kasia22213

Wysłany: 2007-06-22, 23:46 

Tak- bylam i w day spa i w paru hotelach SPA. Ostatnio probowalam "triple cos tam" ;-) - peeling cukrowy, nastepnie bloto i jakies balsamy. Strasznie mnie wygrzalo bo jak oblozyli mnie tym blotem to musisz lezec przykryta pod taka termo-koldra :-) przez pol godziny owinieta w folie...

Bardzo podobal mi sie hydromasaz z kozim mlekiem i jednoczesnym masazem twarzy. Po pol godzinie lezenia ciezko bylo ustac na nogach wychodzac :mrgreen:

By the way, niedlugo otwieramy portal, przez ktory mozna bedzie zarezerwowac pobyt w hotelach SPA w Polsce. W tej chwili jest strasznie duzo pracy w przygotowaniach ale oby wszystko sie udalo. Trzymajcie kciuki!!

No i jak juz ruszy to zapraszam do SPA ;-)

Lemonka 
Stała bywalczyni
Lemonka

Wysłany: 2007-06-23, 00:08 

plany na wakacje zakupic dobry sprzet i zaczac sie bawic wzorkami :)

Darish:)

Wysłany: 2007-06-23, 09:15 

ja tez zaraz znikam na wakacje heh ;) prosze tutj bez OT :D i grzecznym byc ;) zroce za 2 dni;)

weronika 
Miłośniczka forum
Wera

Wysłany: 2007-06-23, 11:28 

Jeszcze nie wiadomo. Planujemy coś razem z siostrą. Na pewno za to jadę do Lublina na groby rodziców mojego taty.

Elizabeth 
Gaduła ;)

Wysłany: 2007-06-24, 11:53 

Ej, nie gadam z wami, moja sesja się kończy we wrześniu i jeszcze mam sporo do roboty! :-/ Ale wam zazdroszczę! :evil: Bawcie się dobrze :-)

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-06-24, 14:05 

nic sie nie martw... ja jak nie zdam egzaminu we wtorek to tez bede miec nauke w wakacje - bo kolejny termin mam na wrzesien :-/ ojj... a wtedy byloby bardzooo zle :-(

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-06-24, 15:27 

Ja narazie nie mam planów na wakacje...ale nie mam zamiaru cały czas siedziec w domu. Napewno cos sie wymysli =))

kasia22213

Wysłany: 2007-06-25, 09:01 

A ja chyba bede musiala troche popracowac w te wakacja :-/

Odpowiedz do tematu