PILNE!!! WIELOFUNKCYJNE URZĄDZENIE KOSMETYCZNE Giovanni
Witam - co sądzicie o tym sprzęcie Giovanni - czy któraś z Was na nim pracuje - czy lepszy jest sprzęt z Rubica z Clareny??? Prosze o szczere wypowiedzi bo nie wiem co mam wybrac!!
_________________ "Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać"
Leszek Coś już napisała
Wysłany: 2010-09-24, 19:13
Witam , odradzam jakiekolwiek kombajny kosmetyczne ( jeśli coś służy do wszystkiego to.............) . Będziesz bardziej zadowolona jak kupisz wszystko poiedynczo a wiem co piszę gdyż jestem dystrybutorem urządzeń kosmetycznych.
Pozdrawiam .
nie wyobrażam sobie gdzie można pomieścić 10 - 12 urządzeń 1w1 w gabinecie . Ja od kilku lat pracuje na urządzeniach wielofunkcyjnych i jest ok zresztą są już urządzenia które można rozdzielić i to chyba zadowoli zwolenników jak i przeciwników urządzeń wielofunkcyjnych
veressa Coś już napisała
Wysłany: 2011-01-31, 23:20
Szkoda pieniędzy na kombajn GIO. Poszukaj na aukcjach. znajdziesz znacznie tańszy a produkowany w tym samym miejscu i o tych samych parametrach. W kombajnach "szufladkowych" można wyjąć szufladkę i wysłać ją do naprawy.
Osobiście polecam kombajny. Sama taki mam i świetnie się sprawdza.
Mój ma BIO SKIN LIFT ale niestety nie mam do tego elementu instrukcji obsługi.
Jeśli macie to podrzućcie na maila veressas@gmail.com
I tym się różni sprzęt markowy , niby wszystko to samo , ta sama fabryka a jadnak to brakuje instrukcji a to okazuje się że parametry nie takie same ale podobne a wszystko to za 100 - 200 zl taniej , ale prawie to jednak wielka różniaca , koleżanka kupiła p"taki sam kombajn" tylko że czarny wszystko to samo sprzedawca zapewniał że to ta sama fabryka i już 4 raz wysyła do serwisu bo wapozon szfankuje , ja na moim urzadzeniu pracuję już rok a kolerzanka różnicę w zakupie już oddała radcy prawnemu który wymienia się pismami z firma ktora sprzedaje " takie same z innej fabryki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum