No tak, jezeli operacja pomaga w zyciu bo mamy z powodu jakiegos defektu kompleksy, to mozna ja zrobic. Jednka, gdy to jest dla slawy albo retuszu starosci to juz tak troche srednio z psychika ci ludzie maja;p
No tak, jezeli operacja pomaga w zyciu bo mamy z powodu jakiegos defektu kompleksy, to mozna ja zrobic. Jednka, gdy to jest dla slawy albo retuszu starosci to juz tak troche srednio z psychika ci ludzie maja;p
Zgadzam się, dlatego tak imponują mi aktorki starszej generacji, które nie poddają się tego typu zabiegom, jakby chciały powiedzieć "Mam zmarszczki, ale dalej jestem świetną aktorka".
Ja myślę, że to piękne godnie się zestarzeć i pogodzić się z tym. Takie odmładzanie się na siłę w pewnym momencie jest niesmaczne, ale nie należy go mylić ze zwykłą dbałością o siebie.
Co innego ćwiczyć i farbować włosy a co innego liftingi i wciskanie się w ciuchy wnuczki :P
Stanowcze NIE ryczącym czterdziestkom!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum