Czy ktoś z Was kupował tam biżuterię?/ Zastanawiam się nad pierścionkiem zaręczynowym, zauważyłam że oferty sa bardzo fajne i nie drogie, kto miał doświadczenie z tym sklepem??
Nie wiem czego się tutaj bać? Bardzo dobry sklep i dobrej jakości biżuteria niczym nie różniaca się od reklamowanego Aparta. Mam pierścionek zaręczynowy własnie tam zakupiony i jestem zadowolona z wyboru mojego mężczyzny :)
Yes jak dla mnie stoi wyżej od Aparta czy Kruka - po prostu bardzo podobają mi się Yesowe wzory. Mają też najfajniejszą stronę internetową ze sklepem, gdzie jest absolutnie wszystko pokazane w ładny sposób. Moim zdaniem zdecydowany plus, bo... jak wchodzę do normalnego Yes'a to zazwyczaj nie wychodzę przez 2h ;D a tak klik, klik, upatrzony wzór i nie traci człowiek tyle czasu ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum