Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ciala, pielegnacja, twarzy

Pielęgnacja twarzy i ciała
Autor Wiadomość
Iwon 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-20, 14:55 Pielęgnacja twarzy i ciała

Witam mam 18 lat i postanowiłem zadbać o swoje ciało i twarz doradźcie mi jakich kosmetyków mogę używać bo ja się kompletne na tym nie znam czy kosmetyki garnier są dobre ?

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy

Wysłany: 2011-02-20, 20:51 

Mój chłopak używa kosmetyków L'oreala i Nivea. I bardzo je sobie chwali. Garnier to dobra firma, śmiało możesz wypróbować, nawet gdyby Ci nie pasowały, to nie są drogie, więc nie będziesz żałować, że straciłeś dużo pieniędzy ;-)
Chyba warto pomyśleć o kremie nawilżającym do twarzy, pomadce ochronnej do ust, na przykład Nivea Men, krem do rąk nawilżający ;-)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-02-21, 10:22 

Kosmetyki Garniera są dobre :)
Jakich ty kosmetyków możesz używać będąc facetem? To praktycznie wszystkie te co MY oprócz tych do makijażu. Zaopatrz się w balsam- najlepiej ujędrniający, peeling, dobry krem do rąk i do twarzy, szampony, żele pod prysznic- nie muszę chyba o nich wspominać a do golenia to sam wiesz jakie są dla ciebie najlepsze :)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-02-21, 14:37 

Mój chłopak używa:
piankę do golenia, balsam albo wodę po goleniu, zależy co ma, krem do twarzy, żel do twarzy, żel pod prysznic, balsam do ciała, krem do rąk.
Moim zdaniem obojętnie jakie kosmetyki kupisz to będzie dobrze. Może być Garnier, może być Nivea, Ziaja, Avon, Dove, nawet taka tania Rossmanowska firma Cerrus jest fajna :)

Pola13 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-02-21, 15:32 

Mój chłopak np.używa kosmetyków z męskiej serii Flosmen i jest z nich bardzo zadowolony, zwłaszcza z kremu nawilżającego i kremu po goleniu. Polecam, wypróbuj, może Tobie też będą odpowiadać?

ewa200 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-22, 16:24 

to wszystko zależy od radzaju cery jaką masz ja do swojej mieszanej cery używam kosmetyków naturalnych z mary cohr ale ta firma tez ma do innych rodzaju cery więc może te bo ja z nich jestem bardzo zadowolona.

Iwon 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-22, 16:46 

cerę mam sucha

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-02-23, 00:13 

Iwon napisał/a:
cerę mam sucha

Iwon nie słuchaj ewy, ona tylko reklamuje te kosmetyki, one wcale nie muszą być skuteczne i sprawdzone, to tylko reklama:) Jeśli masz cerę suchą to kup sobie krem nawilżający. Polecam Ci krem Cerrus z Rossmana, taki z pompką, kosztuje mało, nie pamiętam dokładnie ale 8-10zł. Mój chłopak go używa. Są różne do wyboru-Ty kup nawilżający. Ma wygodne opakowanie, pachnię "męsko" i najważniejsze że jest taki lekki, tzn szybko się wchłania i nie zostawia na skórze tłustej powłoki. Naprawdę polecam, sprawdzony produkt:) Aha i balsam po goleniu tej firmy też jest dobry, szybko koi podrażnienia. Ogólnie Rossman produkuje kosmetyki tanie, może mało znane ale dobrej jakości, warto spróbować:)

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2011-03-15, 13:21 

Te z Graniera są dobre,ale moim zdaniem powinnaś wypróbować kilka firm aby przekonac się co do tego,które z nich są naprawde skuteczne i odpowiadają Ci. To zazwyczaj jest na zaasadzie prób i błędów.

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-03-15, 21:06 

Dla facetów Loreal jest ok...ale takich po 25 roku życia. Polecam Ci raczej kosmetyki Nivea, są łagodniejsze.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-03-16, 01:50 

Mój chłopak używa jeszcze żelu do mycia twarzy Adidas, dostał gdzieś za darmo i widocznie mu się podoba, bo gdyby był kiepski, to by go nie używał.

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-03-24, 15:57 

Pewnie racja,ale faktycznie dla facetów bardzo delikatnymi kosmetykami jest Nivea i właśnie tą firmę polecam. To samo tyczy się kremu do golenia oraz balsamu.

Odpowiedz do tematu