Jak o nie dbacie?
Stosujecie kremy maseczki peelingi spacjalne kąpiele?
A jak pedicure?
Ja mam mały problem czasemi gdy chodzę czuje w pięcie lekkie ukłucie. Czym to moze byc spowodowane i jak temu zaradzic? Raz była o tym mowa w TV ale zupełnie zapomniałam co tam mówili...
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-10-06, 13:15
fajne sa takie waleczki - chyba jest ich 6 - po 3 z jednej strony i po drugiej 3 kladzie sie to na podloge i 'jezdzisz' po tym golymi stopami - relaksuje... fajna sprawa i chyba bardzo drogie nie jest... ;]
Polecam przezytan artykul w Your Hair and Body "20 rzeczy, o których powinnaś pamiętać zimą" - własnie warto smarować stopy kremami rozgrzewającymi.
aaaa i grubę skarpety:)
Dziewczeta a ja proponuje pedicure lecz nie samej tylko u kosmetyczki!
Zcina ona caly zrogowacialy i stwardnialy naskorek na stopie trze tarka i stopki sa gladziutkie:) a domowy sposob tarka lub pumeks i peeling gruboziarnisty:)
Dziewczeta a ja proponuje pedicure lecz nie samej tylko u kosmetyczki!
Zcina ona caly zrogowacialy i stwardnialy naskorek na stopie trze tarka i stopki sa gladziutkie:) a domowy sposob tarka lub pumeks i peeling gruboziarnisty:)
a czy to nie jest tak, ze taki wycięty zrogowaciały naskórek megaszybko odrasta ja mam tak, tyle że zrogowaciały naskórek usuwam sobie sama tarką i pumeksem... jakieś rady, jak spowolnić ten proces
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum