Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: piekne, usta

piekne usta
Autor Wiadomość

kinia347

Wysłany: 2010-09-05, 10:50 piekne usta

nowa młodośc okolicy ust taki kosmetyk w swojej sprzedaży ma mary cohr wygładza
zmarszczki i nawilża okolice ust przez co usta są nawilżone a co za tym idzie pięknie wyglądają i zastanawiam się co wy robicie żeby wasze usta były piękne jakie wy macie sposoby ????

continue 
Użytkowniczka
Polish Elite Board

Wysłany: 2010-09-05, 15:08 

Powiem ci w tajemnicy, Trzeba dużo się całować ;P

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-09-05, 19:52 

Carmex super działa na usta :) jest na pewno tańszy niż te śmieszne Mary Cohr (które tak natrętnie reklamujecie), a sprawdzony przez miliony osób na całym świecie :mrgreen:

polutek 
Coś już napisała
polutek

Wysłany: 2010-09-07, 22:33 

Słyszałam kiedyś o metodzie na "wiecznie malinowe" usta :) Trzeba mokrą szczoteczką do zębów lekko pocierać wargi. Wtedy poprawia się ich ukrwienie. Ale raczej to jest przereklamowane, bo są tylko na chwilę bardziej czerwone, ale przy tym można je łatwo podrażnić. Ja staram się dbac o okolice ust, bo niestety 30-tka stuknęła i to już czas :) I tu używam żelu bioaktywnego z mikrokapsułkami flosleku (to z rodziny tych żeli ze świetlikiem chyba). On jest do okolic oczu i ust i bardzo go sobie chwalę. A o same usta dbam po prostu błyszczykami i zwykłym kremem nawilżającym.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-09-08, 11:22 

Miód jest dobry;)
Masaż ust szczoteczką do zębów hmm.... słyszałam o tym. Warto spróbować:)
Jak pisze continue całujmy się dużo :):):) hehe

Pola13 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-09-08, 18:06 

Usta są jedną z moich ulubionych części ciała, dlatego staram się by były w dobrym stanie. Raz w tygodniu robię peeling cukrowy (zamaczam wilgotny palec w cukrze i przez około minutę masuję usta). Poza tym na co dzień stosuję wazelinę. Wybrałam czekoladową Flosleku, cudnie pachnie i super wpływa na usta. Na razie zrezygnowałam z wszelkiego rodzaju szminek i błyszczyków, chyba że mam jakieś ważne wyjście :)

dafne 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-09, 18:06 

Masaż szczoteczką jest dobry :). Szczotkuję już od hoho, a jak się ma dobrą szczoteczkę, to nic nie podrażnia ;). No i całowanie :P, full wypas ;).

astarte 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-10-11, 14:15 

kiedyś w jakiejś babskiej gazecie wyczytałam, że masowanie szczoteczką pomaga, kiedyś ten zabieg stosowałam, ale dość szybko mi się znudziło, także ja jak na razie korzystam tylko z pomadek ochronnych i na wygląd swoich ust nie narzekam ;)

Odpowiedz do tematu