nowa młodośc okolicy ust taki kosmetyk w swojej sprzedaży ma mary cohr wygładza
zmarszczki i nawilża okolice ust przez co usta są nawilżone a co za tym idzie pięknie wyglądają i zastanawiam się co wy robicie żeby wasze usta były piękne jakie wy macie sposoby ????
Carmex super działa na usta :) jest na pewno tańszy niż te śmieszne Mary Cohr (które tak natrętnie reklamujecie), a sprawdzony przez miliony osób na całym świecie
Wysłany: 2010-09-07, 22:33
Słyszałam kiedyś o metodzie na "wiecznie malinowe" usta :) Trzeba mokrą szczoteczką do zębów lekko pocierać wargi. Wtedy poprawia się ich ukrwienie. Ale raczej to jest przereklamowane, bo są tylko na chwilę bardziej czerwone, ale przy tym można je łatwo podrażnić. Ja staram się dbac o okolice ust, bo niestety 30-tka stuknęła i to już czas :) I tu używam żelu bioaktywnego z mikrokapsułkami flosleku (to z rodziny tych żeli ze świetlikiem chyba). On jest do okolic oczu i ust i bardzo go sobie chwalę. A o same usta dbam po prostu błyszczykami i zwykłym kremem nawilżającym.
Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2010-09-08, 18:06
Usta są jedną z moich ulubionych części ciała, dlatego staram się by były w dobrym stanie. Raz w tygodniu robię peeling cukrowy (zamaczam wilgotny palec w cukrze i przez około minutę masuję usta). Poza tym na co dzień stosuję wazelinę. Wybrałam czekoladową Flosleku, cudnie pachnie i super wpływa na usta. Na razie zrezygnowałam z wszelkiego rodzaju szminek i błyszczyków, chyba że mam jakieś ważne wyjście :)
Masaż szczoteczką jest dobry :). Szczotkuję już od hoho, a jak się ma dobrą szczoteczkę, to nic nie podrażnia ;). No i całowanie :P, full wypas ;).
_________________ Prawdziwe piękno jest niewidoczne dla oczu ;).
astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2010-10-11, 14:15
kiedyś w jakiejś babskiej gazecie wyczytałam, że masowanie szczoteczką pomaga, kiedyś ten zabieg stosowałam, ale dość szybko mi się znudziło, także ja jak na razie korzystam tylko z pomadek ochronnych i na wygląd swoich ust nie narzekam ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum