Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cera, piekna

Piękna cera
Autor Wiadomość
aannkkaa56 
Stała bywalczyni
Anka

Wysłany: 2007-03-16, 20:40 Piękna cera

Hej! ;-) wlasnie chcialabym się was zapytac jakich uzywacie kosmetykow zeby miec ladna cera ciemna i zeby nie byla przetluszczona i nie miala pryszczow. nie o to chodzi ze ja mam tylko sie pytam bo wiele z was na takie problemy .. thx :* :!:

Darish:)

Wysłany: 2007-03-16, 22:26 

ja uzywam mleczka do demakijarzu, peelingu, zelu do mycia twarzy i czasami robie maseczki odzywcze ;-) a ciemnej cery brak bo z opalaniem slabo :-P

Nushi 
Coś już napisała

Wysłany: 2007-03-16, 22:58 

a ja : żel peelingujący do mycia,krem na dzień matujaco-nawilżajacy na noc odżywczy..co do ciemnej cery to dobre są kremy brązujące ale ja nie używam nie mam kompleksu jasnej cery..lepsza jasna niż zaniedbana i z przebarwieniami po solarium..

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-03-17, 15:08 

aa ja: krem odżywczy,peeling,mleczko do demakijażu,tonik i maseczki :mrgreen:

makczar 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2007-03-18, 22:30 

a ja : krem nawilżający, peeling enzymatyczny, mleczko do demakijażu, tonik no i wcześniej w szkole różnego rodzaju zabiegi kosmetyczne w tym alginaty, gliknki, maska czekoladowa, obowiązkowo masaż twarzy - bardzo porawia kondycję skóry, usuwa sińce pod oczami, poprawia koloryt skóry.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-03-20, 21:41 

a taki masaż twarzy to ile kosztuje :?:

makczar 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2007-03-20, 22:50 

Cena jest zależna od renomy salonu oraz od produktów na których pracuje kosmetyczka od 30 zł w górę. Masaż najczęściej jest wykonywany jako element jakiegoś zabiegu a nie cały zabieg chciaż czasem zdarza się tak że ktoś życzy sobie tylko masaż.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-03-21, 19:26 

aha dziekuje za odp :mrgreen:

makczar 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2007-03-21, 21:34 

nie ma za co :mrgreen:

Magrit =) 
Coś już napisała

Wysłany: 2007-05-12, 19:09 

Aby mieć ładną buźkę używam żelu peelingującego "Clean & Clear", jeżeli wyskoczy mi więcej pryszczy to stosuję "Afrodytę Adonis", smaruję krosty maścią "Tribiotic". Aby nawilżyć cerę smaruję ją kremem oliwkowym "Ziaja". Natomiast na kilka moich małych blizn używam kremu "Tointex". Używam od czasu do czasu maseczki Perfecty m.in. z gruszką. Kiedyś piłam codziennie sok z marchwi (ale sama go robiłam) i cera rzeczywiście nabrała takiego morelowego kolorytu.

Darish:)

Wysłany: 2007-05-12, 20:19 

Magrit =) napisał/a:
stosuję "Afrodytę Adonis"

a to znam ;-) ostro wysusza skore i wypryski :-P

Sigma87

Wysłany: 2007-05-18, 12:36 

oprócz codziennych zabiegów typu krem żele itp. stostuje także maseczki z wyciągu z ogórka i glinki a także robie sobie parówke z gotującej wody

wskrap 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2007-05-18, 17:44 

tonik Clean & Clear, żel oczyszczający Garnier, mleczko do demakijazu Garnier,peeling L'OREAL, krem L'OREAL Pure Zone ( mi naparwde pomaga), masaczki jednorazowe oczyszczające, i mąka ziemniaczana:PPP

weronika 
Miłośniczka forum
Wera

Wysłany: 2007-05-26, 11:12 

Wskrap, załatwisz sobie cerę, tak jak ja. Za dużo alkoholi i SLS. Podrażnisz sobie cerę, szukaj produktów bez alkoholi i SLS (jest ich sporo). Ja: seria ogórkowa ziaja, maseczka drożdżowa, herbata z bratka, maść cynkowa.

wskrap 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2007-05-26, 11:24 

hmm, moze i masz racje, ale z tego co wiem jak patrzałam na skład to tylko ten tonik clean &clear ma alkohol , ale naszcvzescie mi sie kończy, oststnio dokupiłam sobie peeling własnie z ziaji antybakteryjny tez dobry

Odpowiedz do tematu