Ciekawy temat, jeśli chodzi o moje zdanie w tej kwestii to... mój zapach to ANGEL w sklepie tani nie jest, nawet nie wiem ile teraz kosztuje, pewnie ok 2 stówek na pewno za niewielkie opakowanie. Używam podróbki za 25 zł DIABLE BLEU i powiem szczerze, że są równie ładne, równie trwałe, rózni je chyba tylko wygląd opakowania i cena.
Jakis czas temu dowiedzialam sie, ze w momencie kupowania perfumy najpierw płacimy za reklame, potem za opakowanie a na koncu za skladniki wlasciwie to najmniej kosztuje
Często bardzo podobny zapach mozemy kupic za 20zł zamiast 250
hmm, cytuję dość "wiekową" wypowiedź, ale co tam
jednak zapach za 250 zł różni się od tego za 20 zł nie tylko nutą zapachową, ale przede wszystkim tym, jak zapach odczuwamy w godzinę, dwie, trzy później. Chodzi oczywiście o utlenianie. O tym zwykle lepiej mogą się wypowiedzieć osoby przebywające w Twoim otoczeniu, najbardziej On :D obecnie używam Miracle Lancome'a oraz DKNY Be Delicious, dostałam także przywiezione z Paryża Flowers By Kenzo w fiolce typu "pen" (jak widać upodobania zapachowe mam różne, w zależności od pory dnia, humoru i okoliczności ) i jedno mogę powiedzieć na pewno: "Miracle" Lancome'a kupione za 30 pln w "penie" nie umywały się pod względem ani zapachu świeżo po nałożeni, ani po dłuższym ich noszeniu
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum