STELLA Stelli McCartney, LIGHT BLUE D&G i NOA cacharela-I LOVE it
_________________ Never letting You go again...
anirybka Coś już napisała
Wysłany: 2007-10-30, 01:43
Dziewczyny, zapraszam do wypróbowania perfum Oriflame. Są tworzone na bazie naturalnych składników - polecam. Mam cały zestaw próbek dla osób z Warszawy, Żyrardowa lub Łodzi chętnie spotkam się i zaprezentuję lub zabiorę do siedziby firmy. Szczegóły bezpośrednio do mnie. Pozdrawiam.
anirybka Coś już napisała
Wysłany: 2007-10-31, 20:51
Po co płacić za Sephorę, możecie mieć taniej z katalogu, u nas w Oriflame nie płacicie za reklame, ani półkę w sklepie, bo ich nie mamy - sprzedaż tylko katalogowa. A zapachy są podobnej jakości tylko 5 razy tańsze. A możecie dołączyć i mieć jeszcze 30% taniej. Czasem nie warto patrzeć na cene i reklame, tylko postawić na jakość. Piszcie do mnie, pozdrawiam, Ania
Ja jestem zakochana w gucci envy me:) Fm nie polecam - szybko się ulatniają. Natomiast paniom, które lubią podróże polecam zakupy w strefach wolnocłowych:) Oczywiście oryginaly i duużo taniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum