Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-01-16, 13:51
Bi-es ma piękne zapachy, a najfajniejsze jest to, że nawet jeśli perfum nam się nie spodoba, nie żałujemy wydanych pieniędzy, właściwie cena waha się w granicach 20 zł
Warto poszperać w drogerii
Ja w ogóle uwielbiam zapachy. I mam ich pełno. Nie muszą być oryginalne - ale jeden oryginalny zawsze na półce muszę mieć. Nie wiem, mam takie widzimisię ;)
a co powiecie na Britney Spears Fantasy??
ja mam i bardzo mi się podobają :) taki słodki zapach mają-taki jaki lubię.
Mam też dyzodorant, żel pod prysznic i balsam to ciała :)
Ja ostatnio kupiłam perfum w Benettonie chyba 50 zł kosztował taka buteleczka w kolorowe paseczki i jestem nim zachwycona. Pachnie ślicznie i jest trwały. Polecam go wszystkim. Kosztuje tyle co podróbki a nie wywietrzeje po 20min.
Dla mnie są "ZA" owocowe... Wolę coś świeższego...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
frezja Początkująca
Wysłany: 2010-02-23, 15:27
A próbowałyście jakichś perfum oriflame? Ja zasadniczo jestem sceptycznie nastawiona do zakupów "z ograniczonym wąchaniem", ale kupiłam tam giordani gold i jestem mile zaskoczona
Ja używam od lat Lancome Miracle ten stary pierwszy zapach. Próbowałam różne podróbki tego perfumu-niestety nie były trwałe, mało tego zapach zawsze był inny.. Z tańszych pefrum Pumy też mi się podobają:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum