ja jestem zadowolony z perfum fm,po co wydawac 300zl ,skoro mozna miec ten sam zapach ,a nawet i dluzsza trwałosc za 30zl.sam uzywam i polecam tez innym.produkuja tez wlasne zapachy i feromony jakbyscie chcieli cos zamowic to podaje maila do dystrybutora wezyr84@wp.pl
A gdzie kupujecie perfumy? Gdzie się najlepiej opłaca drogerie przez internet? Ja zamierzam kupić sobie Avril L.- Black Star tylko nie wiem gdzie bym najlepiej na tym wyszła :)
Wysłany: 2009-12-11, 18:38
aagnieszkaa1 napisał/a:
A gdzie kupujecie perfumy? Gdzie się najlepiej opłaca drogerie przez internet? Ja zamierzam kupić sobie Avril L.- Black Star tylko nie wiem gdzie bym najlepiej na tym wyszła :)
Dostałam próbkę tego zapachu i muszę powiedzieć, ze jest bardzo fajny. Spodobał mi się i również mam na niego chętkę. W internecie za bardzo się nie oglądałam za nimi, ale za to spojrzałam na allegro tam ceny tego zapachu wahają się od 93złoty do 100złoty
Balbinka Coś już napisała
Wysłany: 2010-01-03, 13:56
Re: Perfumy
Darish:) napisał/a:
Jakis czas temu dowiedzialam sie, ze w momencie kupowania perfumy najpierw płacimy za reklame, potem za opakowanie a na koncu za skladniki wlasciwie to najmniej kosztuje
Często bardzo podobny zapach mozemy kupic za 20zł zamiast 250
Jakie macie opinie?
Masz rację Darish :) Dlatego ja ostatnio wyczaiłam tanie perfumy na wolno stojących stoiskach w mieście i kupuję różne zapachy na próbę. Ostatnio znalazłam jeden pachnący kwiatowo-pudrowo, trochę talkowo.. brzmi dziwnie, ale zapach jest przepiękny. Skończył się i nie mogę go znaleźć. Szukam uparcie, bo kosztował 30zł a zapach był przepiękny. Koleżanki pytały mnie, czy kupiłam go w Sephora, a ja się śmiałam, że na stoisku za 30zł. Nie polecam wszystkich tanich perfumów, bo takie zapachy mogą czasami oszpecić, ale jak się ma czas na wybór to naprawdę warto. Zamiast 250zł masz zapach za 30zł i też piękny
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-01-03, 14:57
Oczywiście, Balbinka masz rację, warto znaleźć tańszy zapach i zaoszczędzić i pachnieć tak samo jak perfumami za 200-300 zł
I widzę, że coraz więcej osób szuka takich substytutów
No to klasyka. W każdej dziedzinie życia. Samochód też powinien kosztować 15 -20 tysięcy a kosztuje ponad 50. Tylko pamiętaj przy tanich kosmetykach jest podobnie - więc odbija ise to na jakości. Nie ma produktów bez kosztów marketingowych!
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-01-14, 10:58
Od około 5 lat używam podróbek perfum Gabriela Sabatini i szczerze powiedziawszy moja "podróbka" daje mi zapach, który utrzymuje się dłużej niż oryginał.
Dlatego nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że przy wszystkich tańszych kosmetykach odbija się to na jakości.
taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-01-15, 09:39
ja tez używam podróbek
na większe okazję mam perfumy mexx - za za cenę ich 15 ml buteleczki spokojnie mogłabym mieć dwie lub nawt trzy buteleczki podróbek po 100 ml :)
obecnie jestem szczęśliwą posiadaczką podróbki Coco Chanel i Lacoste (green), zapachy są praktycznie identyczne zwłaszcza ten coco chanel. buteleczki również :) z trwałości jestem jak najbardziej zadowolona no i z ceny
Mam perfum Beckhand Singapure (podróbka Beckham:P) firma Vittorio Bellucci, kupiłam 100ml za 10zł. Wszyscy sie nim zachwycają, zapach utrzymuje sie caly dzien.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum