mandarynka07 Coś już napisała
Wysłany: 2009-09-18, 10:22
Perfumy Avril, Black Star??
Dziewczyny warto je sobie kupić? Wąchałam je i ładne są, ale zastanawiam się jak z ich trwałością? Pomóżcie, jak coś wiecie na ten temat... z góry thx:]
mandarynka07 Coś już napisała
Wysłany: 2009-09-18, 12:01
Anula napisał/a:
Jeśli Ci się podobają, to czemu masz ich nie kupić :) Ja niestety ich nie wąchałam, widziałam tylko reklamę w tv.
Bo zależy mi na trwałych perfumach... Nie raz miałam ładny zapach ale starczał max na 1-2h...Dlatego robię rozeznanie:) Ale może trafi się ktoś, kto testował...
Moja siostra ma te perfumy - ślicznie pachną i mówi, że są naprawdę trwałe. Ona najpierw zamówiła sobie darmowa próbkę na stronce Avril. Ja chyba tez sobie je kupię
wczoraj byłam w rossmanie i je spróbowałam, są bardzo trwałe i zapach bardzo ładny, delikatny, miły dla nosa,
jest teraz promocja w rossmanie i kosztują osiemdziesiąt kilka zł, więc jak chcesz kupić to się pośpiesz
Moja siostra ma te perfumy - ślicznie pachną i mówi, że są naprawdę trwałe. Ona najpierw zamówiła sobie darmowa próbkę na stronce Avril. Ja chyba tez sobie je kupię
daily.26 Coś już napisała beza
Wysłany: 2009-10-03, 14:31
Przecież czas utrzymywania się zapachu na skórze zależy od tego co kupujesz najdłużej utrzymują się perfumy no ale są też najdoższe, później woda perfumowana a na końcu woda toaletowa więc uważam że najpierw na to zwróć uwagę a to jaki będzie zapach to już kwestia gustu bo każde perfumy utrzymują się długo ja uwielbiam YSL"Parisienne" warto wypróbować
mi się bardzo podobają i miałam darmową próbkę ale już się skończyła bo jak pierwszy raz weszły do sklepów to rozdawali darmowe próbki :) ale ślicznie pachną :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum