Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ciala, peelingi

Peelingi do ciala ;)
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2007-07-10, 14:14 Peelingi do ciala ;)

Przez ostatnie 3dni szukalam peelingu do ciala ;)
Znalazlam Nivea Lotus Peeling ;)
ropoczynam testowanie hehe
uzywalyscie juz jakis peelingow do ciala? wiem, ze o takowych do twarzy pisalysmy ale o innych ropdzajach chyba nie, jak sie myle to link wklejcie i przesune temat ;) znalezc nie moglam poki co :P

kasia22213

Wysłany: 2007-07-10, 22:32 

I jak?

Wysłany: 2007-07-11, 01:31 

przyjemnie :-D
fajny zapach, drobinki delikatne.. takie milusie :)
przy dluzszym stosowaniu powiem czy skuteczny jest ;)

kasia22213

Wysłany: 2007-07-11, 07:30 

A propos peelingu- robilyscie sobie kiedys peeling migdalowy?
To pierwszy peeling bez granulek z jakim sie spotkalam

ktos -ka 
Początkująca
dr.Hauschka

Wysłany: 2007-07-12, 12:12 

hej :) ja w niedziele tez zakupilam sobie ten peeling nivea lotus i jestem zadowolona, po u zyciu zostawia delikatny plaszczyk, skora nie zostaje bardzo sucha i bardzo ladnie pachnie. Troche "piankowa" konsystencja mnie denerwuje, ale ogolnie jest ok :) a jesli chodzi o inne peelingi to ja np moge tez polecic St. Ives Swiss Formuła Peeling morelowy :) ale ostatnio wlasnie nie moglam go znalezc, byl tylko ten nivea. pozdrawiam

Wysłany: 2007-07-12, 12:54 

czyli dajemy maly plusik dla Nivea Lutus Peeling ;)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-08-12, 08:49 

polecam peeling joanna naturia truskawkowy, slicznie pachnie, jest drobnoziarnisty, dobrze wygladza skóre. polecany do ciala

a takż epeeling st ives morelowy do twarzy i ciala

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-08-12, 16:48 

Ja mam taki sam jak Kim tylko że pomarańczowy ;D
Zły nie jest może być. Tylko trochę go mało, ale wystarczy na jakiś czas i drogi nie jest ;)

be-beauty 
Użytkowniczka
woman-news

Wysłany: 2008-08-15, 19:25 

Polecam Wam - Kisiel-peeling do ciała z pestką czereśni! Pachnący mentolem, świeży kisiel-peeling ze ścierającymi pestkami czereśni delikatnie pobudza krążenie, zwalcza cellulit i wygładza skórę ...usuwając martwy naskórek. Zawiera też substancje łagodzące (witaminy i wyciąg z aloesu). Można go nawet używać codziennie...
Albo Peeling limonowy - intensywnie nawilża ciało. Jest niezastąpiony dla osób z suchą, zrogowaciałą skórą. Dostarcza skórze wielu potrzebnych składników odżywczych oraz nadaje jej elastyczność i giętkość. Energetyzujący i egzotyczny aromat dodaje sił i odświeża umysł! Inne są równie skuteczne - tylko kwestia tego jakie lubicie zapachy i kolory ... czyli kwestia gustu!
Polecam swoje - ale mam te produkty w swojej ofercie ponieważ jestem przekonana że są skuteczne - pięknie pachną i mają ładne opakowania!!!
Pozdrawiam i czekam na opinie!

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2008-10-19, 12:33 

ja też mam nivea lotus, i jestem zadowolona. :mrgreen:

kubeczek

Wysłany: 2008-10-19, 17:45 

Ja używam Rival de Loop w zielonej tubce. Kosztuje 3 zł. Jest gruboziarnisty, także raczej nie dla wrażliwej skóry.

suoneczko 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-10-23, 20:14 

Ja to peeling kupuje w leclercu,ale nie pamietam nazwy teraz:)Teraz mam truskawkowy,ślicznie pachnie i sa inne jeszcze tak samo słodkie zapachy:Chyba Joanny

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2008-10-25, 15:18 

suoneczko napisał/a:
Ja to peeling kupuje w leclercu,ale nie pamietam nazwy teraz:)Teraz mam truskawkowy,ślicznie pachnie i sa inne jeszcze tak samo słodkie zapachy:Chyba Joanny

Zgadza się, Joanna - Naturia:) mam ten sam ;-)
Faktycznie, pachnie bosko, jest niedrogi (3,90 za 100 ml w Realu na Ursynowie :-> ) i wydajny :-)

[ Dodano: 2008-10-25, 16:22 ]
Jest jeszcze bardzo ładny, bodajże bławatkowy (już teraz nie pamiętam, ale opakowanie na pewno jest w kolorach białym i niebieskim) z Marks & Spencer, wcale niedrogi (koleżanka miała go ze sobą na pj's party chyba dwa lata temu u mnie, więc ceny bieżącej nie podam), choć zapach dość ciężki to jednak taki kojący - jakby te dwa wyrażenia mogły być tożsame ;-)

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-03-12, 13:18 

Też mam teraz ten Joanna Naturia, świetny jest! Bardzo tani i działa o wiele lepiej niż Nivea :-) I jak on ślicznie pachnie.. mmm :mrgreen: :-P

szylwia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-03-12, 15:28 

te peelingi z Joanny ją bardzo fajne - miałam już kiwi, pmarańcze i truskawke właśnie :-)

obecnie używam Peelingu cukrowego Bielenda - trzcina cukrowa. Kupuje duże opakowanie w hurtowni kosmetycznej. Jest również dostępny w mniejszych opakowaniach w sprzedaży detalicznej :) Ma rewelacyjny zapach i super natłuszcza skórę, po jego użyciu niekoniecznie trzeba smarować się balsamem ;-) POLECAM :mrgreen:

Odpowiedz do tematu