Przez ostatnie 3dni szukalam peelingu do ciala ;)
Znalazlam Nivea Lotus Peeling ;)
ropoczynam testowanie hehe
uzywalyscie juz jakis peelingow do ciala? wiem, ze o takowych do twarzy pisalysmy ale o innych ropdzajach chyba nie, jak sie myle to link wklejcie i przesune temat ;) znalezc nie moglam poki co :P
hej :) ja w niedziele tez zakupilam sobie ten peeling nivea lotus i jestem zadowolona, po u zyciu zostawia delikatny plaszczyk, skora nie zostaje bardzo sucha i bardzo ladnie pachnie. Troche "piankowa" konsystencja mnie denerwuje, ale ogolnie jest ok :) a jesli chodzi o inne peelingi to ja np moge tez polecic St. Ives Swiss Formuła Peeling morelowy :) ale ostatnio wlasnie nie moglam go znalezc, byl tylko ten nivea. pozdrawiam
Polecam Wam - Kisiel-peeling do ciała z pestką czereśni! Pachnący mentolem, świeży kisiel-peeling ze ścierającymi pestkami czereśni delikatnie pobudza krążenie, zwalcza cellulit i wygładza skórę ...usuwając martwy naskórek. Zawiera też substancje łagodzące (witaminy i wyciąg z aloesu). Można go nawet używać codziennie...
Albo Peeling limonowy - intensywnie nawilża ciało. Jest niezastąpiony dla osób z suchą, zrogowaciałą skórą. Dostarcza skórze wielu potrzebnych składników odżywczych oraz nadaje jej elastyczność i giętkość. Energetyzujący i egzotyczny aromat dodaje sił i odświeża umysł! Inne są równie skuteczne - tylko kwestia tego jakie lubicie zapachy i kolory ... czyli kwestia gustu!
Polecam swoje - ale mam te produkty w swojej ofercie ponieważ jestem przekonana że są skuteczne - pięknie pachną i mają ładne opakowania!!!
Pozdrawiam i czekam na opinie!
_________________ "Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać"
Ja to peeling kupuje w leclercu,ale nie pamietam nazwy teraz:)Teraz mam truskawkowy,ślicznie pachnie i sa inne jeszcze tak samo słodkie zapachy:Chyba Joanny
_________________ Dziś idę spać,pomyślę o tym jutro.
Ja to peeling kupuje w leclercu,ale nie pamietam nazwy teraz:)Teraz mam truskawkowy,ślicznie pachnie i sa inne jeszcze tak samo słodkie zapachy:Chyba Joanny
Zgadza się, Joanna - Naturia:) mam ten sam
Faktycznie, pachnie bosko, jest niedrogi (3,90 za 100 ml w Realu na Ursynowie ) i wydajny
[ Dodano: 2008-10-25, 16:22 ]
Jest jeszcze bardzo ładny, bodajże bławatkowy (już teraz nie pamiętam, ale opakowanie na pewno jest w kolorach białym i niebieskim) z Marks & Spencer, wcale niedrogi (koleżanka miała go ze sobą na pj's party chyba dwa lata temu u mnie, więc ceny bieżącej nie podam), choć zapach dość ciężki to jednak taki kojący - jakby te dwa wyrażenia mogły być tożsame
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
te peelingi z Joanny ją bardzo fajne - miałam już kiwi, pmarańcze i truskawke właśnie
obecnie używam Peelingu cukrowego Bielenda - trzcina cukrowa. Kupuje duże opakowanie w hurtowni kosmetycznej. Jest również dostępny w mniejszych opakowaniach w sprzedaży detalicznej :) Ma rewelacyjny zapach i super natłuszcza skórę, po jego użyciu niekoniecznie trzeba smarować się balsamem POLECAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum