Wysłany: 2009-06-22, 09:51
Kim napisał/a:
a ja tego nigdy nie widziałam w sklepie. przeważnie jest truskawka, grapefruit, porzeczka, pomarancza.
Powiem że też się naszukałam W żadnym sklepie takim stacjonarmym właśnie nie znalazłam, dopiero w jednym internetowym znalazłam :
http://www.superkoszyk.pl...oziarnisty.html
robiłam większe zakupy to i przy okazji wziełam i to
Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2011-02-05, 14:05
Moim ulubionym peelingiem do ciała był do tej pory peeling Flosleku z serii antycellulitowej pachnący niczym jak lodowe cukierki. Niestety wycofują już ten kosmetyk więc będę musiała przerzucić się na coś innego. Pewnie skorzystam z Waszych rad :)
U mnie zdecydowanie nr 1 to cukrowy peeling Perfecta Orient Spa, marcepanowy. Nie tylko fajnie złuszcza i wygładza, ale uwalnia także migdałowe mleczko, które jednocześnie nawilża skórę
I sól pootwiera pory w skórze i jak wyjdziemy z wody i posmarujemy się balsamem to podobno głębiej się wchłonie:)
Dokładnie! Też o tym czytałam, ale na ile to jest prawda to niestety nie wiem. Soli do peelingu bierzesz tyle ile Ci potrzeba a do kąpieli ok. 0,5 kg na wanne. Kg soli kosztuje 1,20zł :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum