Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-02-20, 20:44
Ja też używam soli
Praktyczna i prosta :) tylko, że ja nie sypię aż pół kilograma, na ogół robię sobie peeling z gęstym żelem pod prysznic
Najlepsza jest ta gruba sól do przetworów
Jeśli chodzi o peelingi to rewelacyjny jest DR.KRAUT - Gel Scrub. Złuszcza martwe komórki naskórka i oczyszcza skórę. Za 500 ml płacę 65 złotych, tak więc naprawdę dobry produkt za przyzwoitą cenę.
KlaudiaSdr Początkująca
Wysłany: 2011-04-27, 14:46
Ten kto ma wanne ma dobrze ja mam prysznic i nie ma jak dac soli do kompieli hehehe nie mam też czasu na leżenie w wannie chodz przyznam ze brakuje mi wanny :) trzeba do rodziców jechac
Sól do kąpieli? Ciekawy może być z tego peeling, ale mimo wszystko wolę normalne kosmetyki. Żadna sól nie zastąpi Dr. Krauta :p Z czystej ciekawości - jakie są plusy korzystania z takiej soli? Szczerze mówiąc to jeszcze się z tym nie spotkałam. Dużo rozmawiamy o pielęgnacji ciała z koleżankami, ale to dla mnie zupełna nowość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum