Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-06-01, 08:22
Daria z All4nails i cała ekipa ogólnie też profesjonalnie szkoli
Warto, na pewno będziesz zadowolona.
Świetne produkty i szkolenia
lady m Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-06-07, 14:37
Pro Activ organizują szkolenia w całej Polsce, więc w Krakowie również :) To jest jedyne centrum szkoleniowe, które znam osobiście i mogę powiedzieć, że bez żadnych obaw można korzystać z ich oferty. Nie znam osobiście nic innego więc cięzko mi się wypowiadać:)
viva Początkująca
Wysłany: 2011-01-14, 15:00
A znacie jakieś szkoły, które prowadzą szkolenia z fryzjerstwa? Teraz bardzo na czasie są takie kursy, zresztą nawet fryzjerki raz na jakiś czas wybierają się na takie szkolenia, żeby być na czasie z trendami.
Ja byłam na szkoleniu w New Nails, w Warszawie i wszystko było ok. To co na pewno mogę napisać - solidne kosmetyki, modelka do dyspozycji, instruktorka zaangażowana, certyfikat ukończenia i naprawdę spora wiedza po szkoleniu. To szkolenie chyba nawet ktoś z tego forum mi polecał. Pamiętajcie by po szkoleniach utrwalać swoją wiedzę - jeśli później odpuścicie sobie temat na rok, to nic z tego nie wyniknie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum