Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: paznokcie, zaczac, zelowe-jak

Paznokcie żelowe-jak zacząć
Autor Wiadomość
Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-12-27, 09:51 

widzę że tylko ja nie podałam informacji co i jak.
a nawet specjalistki się udzieliły.

pewnie w necie i tak tego pełno jest i i tak by się znalazło, nie patzyłam i nie wiem co jest w necie na ten temat. ale może gdyby było nie było by tego tematu.

chyba z ciekawości sprawdzę na googlu

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2009-12-27, 12:51 

Informacje są, ale wypowiadają się dziewczyny które robią paznokcie bez kursu...

[ Dodano: 2010-01-07, 21:45 ]
Kupiłam wszystkie potrzebne produkty i narazie ucze się robić tipsy.
za 3 razem wyszly i juz w miarę ladne :)
Mam żele firmy Dolly, znacie tą firmę?
Jakie firmy polecacie?

ElenaMaster 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-01-25, 10:57 

Agusia prosciej jednak rozpoczac profesjonany kurs, gdzie w ciągu kilku dni poznasz techniki i nabierzesz od razu prawidłowych nawykow- bez ryzyka zniszczonych paznokci do leczenia.

Stylizacja wydaje sie prosta dopóki nie poznasz doglębnie tego tematu.

A tak na marginesie ....to nie "TIPSY" niszczą paznokcie- tylko żle wykonany zabieg lub marna jakośc użytych produktów.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-01-25, 11:06 

Elena, wiem, że jesteś profesjonalistką i nie chcę podważać Twojego zdania. Jednak wiem z własnego doświadczenia, że przedłużenie paznokci nie jest w 100% zdrowe... Miałam tipsy przez rok czasu i fakt, wygoda niesamowita, piękne paznokcie i w ogóle wszystko naj... Ale niestety, ściąganie żelu, matowienie płytki, czasem pęknięcie tipsa, czy uderzenie, to wszystko źle wpływa na nasze paznokcie. Teraz dałam odpocząć moim paznokciom ze względu na to, że są cieniutkie jak papierek :)... Ale kiedyś i tak pewnie wrócę do tipsów ;)...

ElenaMaster 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-01-25, 11:14 

Pati. Jezeli nie podpieralabym swojej wiedzy na wieloletnim doswiadczeniu i wlasnej obserwacji ( a naleze do osob bardzo wnikliwych;) nie wypowiadalabym sie . ;)
Paznokcie mozna przedłużać bez przerwy tylko tak jak napisalam ....to sztuka i umiejetnosc dobrej stylistki. Klientki moga przychodzic do nas non stop przez lata...
Kondycja paznokci jest kontrolowana co kilka miesiecy.

Dlatego wysokie umiejetnosci plus dobrej jakosci produkt = sukces - co daje stalego zadowolonego klienta. A na nim przede wszystkim bazujemy.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-01-25, 11:19 

Ale napisałam, że nie podważam Twojego zdania ;) Ja tylko mówię, jak wyglądają moje paznokcie i widzę, że są podniszczone i słabe.

Alex18 
Początkująca
alex

Wysłany: 2010-04-17, 15:46 

Witam :-D mam do Was pytanie:Czy można stosować Żel do tipsów na naturalne paznokcie??

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-04-17, 16:35 

Jest taka usługa jak żel na naturalną plytkę. Wpisz sobie w wyszukiwarkę to znajdziesz mnostwo zdjęć tak to wygląda.

Odpowiedz do tematu