Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-12-27, 09:51
widzę że tylko ja nie podałam informacji co i jak.
a nawet specjalistki się udzieliły.
pewnie w necie i tak tego pełno jest i i tak by się znalazło, nie patzyłam i nie wiem co jest w necie na ten temat. ale może gdyby było nie było by tego tematu.
chyba z ciekawości sprawdzę na googlu
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Informacje są, ale wypowiadają się dziewczyny które robią paznokcie bez kursu...
[ Dodano: 2010-01-07, 21:45 ]
Kupiłam wszystkie potrzebne produkty i narazie ucze się robić tipsy.
za 3 razem wyszly i juz w miarę ladne :)
Mam żele firmy Dolly, znacie tą firmę?
Jakie firmy polecacie?
Agusia prosciej jednak rozpoczac profesjonany kurs, gdzie w ciągu kilku dni poznasz techniki i nabierzesz od razu prawidłowych nawykow- bez ryzyka zniszczonych paznokci do leczenia.
Stylizacja wydaje sie prosta dopóki nie poznasz doglębnie tego tematu.
A tak na marginesie ....to nie "TIPSY" niszczą paznokcie- tylko żle wykonany zabieg lub marna jakośc użytych produktów.
_________________ Centrum Szkoleniowe
Master Professional
Krakow ul. Lubicz 3
Elena, wiem, że jesteś profesjonalistką i nie chcę podważać Twojego zdania. Jednak wiem z własnego doświadczenia, że przedłużenie paznokci nie jest w 100% zdrowe... Miałam tipsy przez rok czasu i fakt, wygoda niesamowita, piękne paznokcie i w ogóle wszystko naj... Ale niestety, ściąganie żelu, matowienie płytki, czasem pęknięcie tipsa, czy uderzenie, to wszystko źle wpływa na nasze paznokcie. Teraz dałam odpocząć moim paznokciom ze względu na to, że są cieniutkie jak papierek :)... Ale kiedyś i tak pewnie wrócę do tipsów ;)...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pati. Jezeli nie podpieralabym swojej wiedzy na wieloletnim doswiadczeniu i wlasnej obserwacji ( a naleze do osob bardzo wnikliwych;) nie wypowiadalabym sie . ;)
Paznokcie mozna przedłużać bez przerwy tylko tak jak napisalam ....to sztuka i umiejetnosc dobrej stylistki. Klientki moga przychodzic do nas non stop przez lata...
Kondycja paznokci jest kontrolowana co kilka miesiecy.
Dlatego wysokie umiejetnosci plus dobrej jakosci produkt = sukces - co daje stalego zadowolonego klienta. A na nim przede wszystkim bazujemy.
_________________ Centrum Szkoleniowe
Master Professional
Krakow ul. Lubicz 3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum