Wysłany: 2009-10-24, 12:07
pati napisał/a:
Wkurzały mnie już i nie tyle, co ze względu na wygodę, bo mogłam nimi robić wszystko, tylko ze względu na ból, w momencie kiedy się łamał, a przy tej długości łamał się razem i z moim paznokciem
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-24, 12:19
Aaaa :) ale wiesz to nie jest powiedziane, że Tobie też się złamie :) Ja miałam 4 razy w życiu zrobione i tylko raz mi się złamał, bo uderzyłam o szafkę :]
to ja chyba jednak zdecyduje sie tlyko na zel bo bolu bym nie zniosla
jeśli masz poprawnie wymodelowany paznokieć, to nic nie ma prawa się łamać - no chyba, że porządnie uderzysz ale to i naturalny by tego nie przeżył .. osobiście noszę żelki od kilku lat ...a złamania???- jakie złamania hahah
W moim przypadku stylizacja przebiegała naprawdę profesjonalnie, po prostu przy mojej długości nie sposób nimi uderzyć, a jak się już uderzyło, to się łamało... :/ i bolało oczywiście... Do tej pory mam naruszony swój paznokieć.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
W moim przypadku stylizacja przebiegała naprawdę profesjonalnie, po prostu przy mojej długości nie sposób nimi uderzyć, a jak się już uderzyło, to się łamało... :/ i bolało oczywiście... Do tej pory mam naruszony swój paznokieć.
:) no jak sie tak zaszalało z dlugoscią...
Jeżeli klientka decyduje sie na dlugośc, ktora naraza ja na wylamanie ( z prawa fizyki;) )
to owszem mozemy takie wykonac, ale zaaawsze uprzedzic i wyczulic na takie zjawisko.
_________________ Centrum Szkoleniowe
Master Professional
Krakow ul. Lubicz 3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum