Cześć Dziewczyny. Byłam ostatnio w gabinecie, gdzie zakupiono nowy sprzęt do bezdotykowego oczyszczania skóry. Rewelacja!! Przygotowałam się jak zwykle na katusze a tu taka niespodzianka. Nie dość, że nic nie bolało to skora wyglądała promiennie, bez zaczerwienień. Moja skóra twarzy jest bardzo problematyczna i muszę dosyć często korzystać z tego typu zabiegów i od teraz będzie to dla mnie przyjemność. Jednyny minus to taki, że jest to zabieg zimny. Ale może i dobrze, bo przy okazji obkurcza moje i tak nadwyrężone naczynka.
Jeszcze raz polecam. Jola
Amelka28 Początkująca
Wysłany: 2010-11-09, 20:14
Re: Oxybrazja
Jola202 napisał/a:
Cześć Dziewczyny. Byłam ostatnio w gabinecie, gdzie zakupiono nowy sprzęt do bezdotykowego oczyszczania skóry. Rewelacja!! Przygotowałam się jak zwykle na katusze a tu taka niespodzianka. Nie dość, że nic nie bolało to skora wyglądała promiennie, bez zaczerwienień. Moja skóra twarzy jest bardzo problematyczna i muszę dosyć często korzystać z tego typu zabiegów i od teraz będzie to dla mnie przyjemność. Jednyny minus to taki, że jest to zabieg zimny. Ale może i dobrze, bo przy okazji obkurcza moje i tak nadwyrężone naczynka.
Jeszcze raz polecam. Jola
Witaj, a próbowałaś kiedyś płatki z kwasem glikolowym o stężeniu 20 % DCL ? świetnie złuszcza martwy naskórek i tym samym pobudza komórki skóry do pracy, takze w efekcie buzia jest gładka i bez żadnych defektów. Jak dla mnie rewelacja. Bez wychodzenia z domu osiągam efekt taki jak w gabinecie kosmetycznym i to się dla mnie bardzo liczy, bo cenowo wychodzę na tym o niebo lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum