Wysłany: 2009-12-14, 21:25
Cóż mężczyźni też chcą dobrze się czuć w swojej skórze :)
Mniej więcej tyle kosztują, wszystko zależy od trudności operacji, ilości zabiegów, to indywidualnie dobiera lekarz na konsultacji.
NO niech on tej przegrody nie lekceważy- ona powoduje problemy z oddychniem(straszą nawet bezdechem) i nawet jeśli tego nie odczuwamy bezpośrednio to nasz organizm owszem- każdy ból gardła, angina itp.to są tego skutki. Nie ma się wiec co zastanawiać i każdy laryngolog to potwierdzi. ja słyszałam o warszawskim Centrum Chirurgii Plastycznej Malia. zawsze można udać się tam konsultacje- to rozwieje wszelkie wątpliwości.
perszing Początkująca
Wysłany: 2010-08-04, 15:13
Re: operacja plastyczna nosa
natala napisał/a:
heja chce zrobic operacje nosa ale niewiem do kogo isc jesli ktos mogl by mi doradzic bylabym wdzieczna,prosze
Proponuje dr Sylwie Daniluk albo Marie Kociszewską. One wiem, że operują w Sferze. Są bardzo dobre, a ta klinika gdzie pracują oferuje spore rabaty na zabiegi przy wpłacie zaliczki. Proponuje sprawdzić :)
guarana Coś już napisała
Wysłany: 2010-11-30, 15:55
Zgodzę się z wami, że jeżeli ktoś już się decyduje mną operacje, to powinien wybrać sprawdzonego specjalistę, który będzie miał uznanie nie tylko wśród pacjentów, ale tez w środowisko. W takie ręce warto się oddać i można mieć pewność, że wszystko pójdzie tak jak chce.
Zgodzę się z wami, że jeżeli ktoś już się decyduje mną operacje, to powinien wybrać sprawdzonego specjalistę, który będzie miał uznanie nie tylko wśród pacjentów, ale tez w środowisko. W takie ręce warto się oddać i można mieć pewność, że wszystko pójdzie tak jak chce.
Pewności to nigdy nie można mieć całkowitej. Taki już urok medycyny niestety. Ale oczywiste jest, że jak już się ktoś zdecyduje to nie ma co skąpić grosza bo lepiej udać się do najlepszego specjalisty, który wykona zabieg porządnie niż nie daj Boże trafić na takiego, który choć tańszy to będzie poprawiał kilka razy efekty swojej nie do końca udanej roboty ;/
micta Coś już napisała
No zdecydowanie - jeśli ktoś ma problemy z przegrodą nosową to nie ma innej rady jak tylko operacja. W kwestii samego lekarza / chirurga - mogę zaproponować kogoś z Wrocławia - np. doktora Kratochwila. A co do samej operacji - nie jest niczym strasznym a naprawdę może ułatwić oddychanie i normalne funkcjonowanie. Tak przynajmniej twierdzi znajoma mojej mamy, która miała taki zabieg i stwierdziła, że to była jedna z lepszych decyzji i że w końcu może normalnie oddychać.
kasia123 Początkująca
Wysłany: 2011-08-02, 11:45
Moja koleżanka również miała problemy z oddychaniem.Zdecydowała się na operację nosa u Dr.Grzesiak z Warszawy .Teraz jest bardzo zadowolona i żałuje ,że wcześniej tego nie zrobiła .Teraz o nic się nie martwi i może normalnie oddychać .
natka22 Początkująca natka22
Wysłany: 2011-08-16, 19:39
operacja plastzcyna nosa
Hej natala ja mialam podobny problem moj nos nie dosc ze byl garbaty to jeszcze dlugi wiec wiem co czujesz....Zglosilam sie do centrum na konsultacje poniewaz slyszalam ze maja nowoczesny program ktory na podstawie zdjecia przybliza efekt po zabiegu twojego noska a wiec mozesz zobaczc jak bedziesz wzgladala juz po.Jak siebie zobaczylam po przerobce to od razu sie zdecydowalam.Jestem bardzo zadowolona!!!
Podam ci nr.tel.jakbys chciala zadzwonic
48 22 407 33 07
48 22 407 67 01
Zycze powodzenia
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2012-04-23, 13:06
macie rację, że operację plastyczną nosa robi się nie tylko ze względów estetycznych i wizualnych, ale także też zdrowotnych, lepiej się po takiej operacji oddycha, co do tego u kogo zrobić zabieg to myślę, że jednym z lepszych o ile nie najlepszym jest dr Osuch.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum