A czy u doktora Kratochwila któraś z Was wykonywała zabieg? Bo akurat ten lekarz zbiera u mnie pozytywne recenzje chciałabym może z pierwszej ręki zasięgnąć opinii ;)
ja poleciłam mojej koleżance, która była w podobnej sytuacji po ciąży , tez miala problem z ładami na brzuchu, bardzo rozciągnieta skóra i zdecydowała się na plastykę brzucha u dr Osucha bo z takimi rzeczami najlepiej iśc do sprawdzonego specjalisty , którego ktos juz polecił
kasia123 Początkująca
Wysłany: 2011-08-07, 21:50
Ja natomiast miałam robiony zabieg u dr.Moniki Grzesiak w Warszawie.Mogę ją śmiało polecić ,gdyż od początku do końca zajęła się moim problemem profesjonalnie .Jestem bardzo zadowolona ,mam teraz brzuch bez żadnych fałdek i nie wstydzę się go pokazać na przykład na basenie.
Liposukcja wystarczy w przypadku, kiedy skóra jest ogólnie w dobrym stanie. Liposukcja jest częściej zalecana zwłaszcza młodszym osobom, gdzie skóra jest bardziej elastyczna co wiaże się z szybką regeneracją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum