BioverdeNatural Coś już napisała www.bioverde-natural.com
Wysłany: 2011-11-10, 17:02
Nie słyszałam o takim specyfiku,ale też rzadko korzystam z solarium,więc pewnie dlatego. Trzeba uważać i nie przesadzić pod tym względem. A ile kosztuje ten żel silikonowy?
ewcio Coś już napisała
Wysłany: 2011-11-10, 22:17
Mart napisał/a:
Trzeba uważać a to na jesieni i w zimie śmiesznie czasami wygląda ta przesadzona opalenizna.
Przeglądam forum, ale wpadło mi do głowy pytanie - wczoraj prostownicą poparzyłam sobie czoło, co prawda kreska wielka to nie jest, ale na to też mogłabym Panthenol Spray użyć?
napewno tak! jak pisałam wyżej sama nie dawno go wypróbowałam :) nie dość, że koi i łagodzi podraznienie to jeszcze swietnie chłodzi. A skoro to na czole to nie musisz sie martwić, bo ten w sprayu nie pozostawia tłustej warstwy.
moja skóra ma się juz calkiem nie zle :)
Mart Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-11-11, 18:40
[quote="ewcio"]
Mart napisał/a:
napewno tak! jak pisałam wyżej sama nie dawno go wypróbowałam :) nie dość, że koi i łagodzi podraznienie to jeszcze swietnie chłodzi. A skoro to na czole to nie musisz sie martwić, bo ten w sprayu nie pozostawia tłustej warstwy.
moja skóra ma się juz calkiem nie zle :)
dzięki za info :D Jakaś masakra się dzieje ze mną bo tu blizna na czole dzisiaj tluszcz wylalam sobie na rękę :( boli nadal, ale caly czas pilnuje zeby panthenol pokrywal warstwe poparzonej skory.. ciekawe co będzie jutro :(
ewcio Coś już napisała
Wysłany: 2011-11-13, 21:32
uuuuułaaaa faktycznie, kiepski dzien:/ niestety poparzenia to czesc naszej codziennosci....ja czesto przy prasowaniu mam ten problem no i ostatnio solarium....ale wiem, ze z takimi "małymi" wypadkami panthenol sobie poradzi. Będzie dobrze, tylko bądź systematyczna z nakładaniem :) i kup ten w sprayu to łatwo go nawet w torebce schowac :)
a co do zelu to sama jestem ciekawa jak sobie radzi w takich przypadkach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum