Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bezpiecznie, kazdej, opalaj, porze, sie, zdrowo

Opalaj się o każdej porze i to zdrowo i bezpiecznie
Autor Wiadomość
paulina 
Początkująca

Wysłany: 2008-12-15, 15:55 Opalaj się o każdej porze i to zdrowo i bezpiecznie

Polecam wszystkim fankom brązowej skóry zabieg opalania natryskowego-SunFX.
Sama korzystałam i naprawdę warto. Jestem osobą o jasnej karnacji i nie mogę się opalać w solarium. Opalenizna natryskowa SunFX to najnowszej generacji płyny w trzech odcieniach bez szkodliwych chemikaliów. Opalanie trwa 5 minut a efekt utrzymuje się nawet do 10 dni.
Polecam na wielkie wyjście- Sylwester tuż tuż :) i nie tylko.

Darish:)

Wysłany: 2008-12-15, 18:15 

taak wszystko ladnie pieknie ;)
tylko
a) brudzi ubrania
b) czasami nie dotrwa do tych 10dni
c) zeby utrzymac opalenizne trzeba wydac sporo kasy.. jednorazowy zabieg nie jest tani..

paulina 
Początkująca

Wysłany: 2008-12-29, 12:34 SunFX

Darish:) napisał/a:
taak wszystko ladnie pieknie ;)
tylko
a) brudzi ubrania
b) czasami nie dotrwa do tych 10dni
c) zeby utrzymac opalenizne trzeba wydac sporo kasy.. jednorazowy zabieg nie jest tani..

1. Może się zdarzyć niewielkie oddawanie koloru bezpośrednio po aplikacji ale nie musi jeśli osoba wykonująca zabieg na sprzęcie SunFX osuszy dokładnie ciało suszarką.
2. Nawet jesli utrzyma się przez 5 dni a u mnie utrzymała się 7, to i tak warto
3. Aby uzyskać podobny efekt na solarium na przykład trzeba opalać się regularnie przez dwa tyg. Zabieg SunFX kosztuje od 80-120 zł (Warszawa). Tak więc łatwo policzyć, że nie jest wcale drogo. Pamiętajmy ,że wiele osób nigdy nie uzyska takiego efektu jaki daje SunFX, gdyż nie mogą poddawać się promieniowaniu-osoby z jasną karnacją, skłonne do uczuleń, przebarwien i podrażnień.
Dla wszystkich, którzy chcą wyglądać efektownie polecam bezpieczną metodę opalania SunFX

karymary 
Początkująca

Wysłany: 2009-01-27, 22:39 

własnie wróciłam z takiego zabiegu i jestem baaaaaaaaaaaaardzo ciekawa jak będę wyglądać rankiem, w tej chwili ciałko nabiera kolorku i bardzo mi sie podoba :-) )))
po opalaniu wystarczy wbic sie w luzne ciemniejsze ubranie, osobiscie poszłam w dresikach i śladu nie widzę

monia1983 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-03, 12:53 

I plam na pościeli rano nie miałaś??:D:D:D Ja osobiście nie stosowałam po tym jak zobaczyłam jak to koleżance schodzi... niefajnie... nierówno.... i brudzi...:P

Doli 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-10, 11:17 

A nie można prościej?

Ja wiem, że z tym Dove się powtarzam, ale dla mnie ta seria jest po prostu genialna. Mówię o balsamie brązującym. Pamiętam jak koleżanki namiętnie latały na solarkę przed studniówką (najlepiej systematycznie na pół roku przed, aby z dnia na dzień nie być czarną i po cichu, bo przecież nikt nie może wiedzieć, że używało się wspomagaczy... piękna tajemnica poliszynela), a raz dwa miałam piękna opaleniznę :) w dodatku zdrowo uzyskana ;)

Teraz mojego Samca "przymuszam" do wsmarowywania we mnie specyfiku. Był strasznie anty na masaże, bo nie umie i w ogóle, ale podoba mi się zabawa w wycieczkę krajoznawczą :) Takie 2w1 :P

Aha... i jeszcze, jak juz lato będzie w pełni możecie wypróbować na opaleniznę balsam delikatnie opalizujący. Fajnie podkreśla karnację :)

NeL1984 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-11, 17:23 

po Dove miałam okropne smugi na nogach ( nogi bardzo dokładnie smarowałam ) i mówiąc szczerze wiele moich znajomych też mówi, że może raz lub 2 razy użyty ok ( bo dość szybko brązuje) ale te smugi.

Doli 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-04-11, 20:38 

NeL1984, w życiu smug nie miałam!?

Odpowiedz do tematu