No poki co to mam rzesy ciemniejsze bo sa natluszczone sa czesane bez tuszu i to tez im pomaga olejek rycynowy to wogole chyba na zaparcia jest hehe ale slyszalam ze na zesy i wypadajace wlosy dziala (na wlosy z zoltkiem i nafta kosmetyczna)
Przed chwilą wyczytałam że olej rycynowy jest stosowany jako substancja natłuszczająca w odżywkach, balsamach, emulsjach, brylantynie oraz w tuszach do rzęs więc chyba a raczej napewno nie powoduje wypadania włosów.
No poki co po 2 dniach mi nic nie wypadło ;) Ja tez czytalam ten watek ze wypadaly dziewczynie wlosy, moze z innego powodu ;)
Hehe dzis mi juz kolezanka powiedziala ze mam dlugie rzesy, a nic jej o olejku nie mowilalm :) Jak ubiore okulaty to szkla mi sie brudza rzesami hehe ;) moze to przez to czesanie
Kiedyś mi kosmetyczka powiedziała, że olejek recytynowy działa na porost rzęs.. więc zaczęłam stosować to..nie za czesto bo zapominam o tym, ale efekty widze.. rzesy rzeczywiście szybciej rosną, ale nie od razu widac efekty... dużo osób mówi mi teraz, że mam ładne długie rzęsy, oczywiscie, ten patent zdradziłam tylko dobrym koleżanką, żeby za duzo dziewczyn nie skorzystało:P Wam mogę spokojnie polecic ten sposób..spokojnie go stosujcie, rzęsy nie wypadają :)
pozdrawiam
moja koleżanka zaczynala taka kuracje jakis czas temu, musze ja podpytac o efekty
:) sama tez sie przymierzam
a szczoteczkę do "tuszowania"olejkiem jaka macie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum