Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: odzywki, wlosow

Odżywki do włosów
Autor Wiadomość
aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-01-22, 11:27 Odżywki do włosów

Jakie polecacie/odradzacie?
Ja polecam odżywki z Avonu, Ziaji i Garniera

Darish:)

Wysłany: 2008-01-22, 16:31 

hm to moze musze wyprobowac to co Ty polecasz bo kiedys mialam Glis Kur i bylo nawet ok - po myciu wlosy byly miekkie, pozatym innych efektow nie bylo. Teraz mam Shaume i strszanie przetluszcza moje wlosy..

beholderka 
Coś już napisała
beholderka

Wysłany: 2008-02-02, 11:25 

Ja polecam maskę z FABERLIC.Włosy są miękkie,cudne i lśniące.Pozdrawiam.I co najważniejsze niedroga.

aneta-w 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-02-11, 16:40 

poszukuję odżywki ułatwiajacej rozczesywanie, mam straszne problemy z rozczesaniem włosow po umyciu, wyprobowalam juz kilka roznych m.in szeroko reklamowane pantive, cos dobrego mozecie polecic????

#KaSSta# 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-02-25, 14:06 

Moge cos polecic tylko zalezy do jakich wlosow to ma byc... Ja mam długie włosy i farbowane i zazwyczaj uzywam odzywek do włosow łamliwych suchych i wszystko inne w tym kierunku ;-) ... odzywek z jedwabiem nie mozna dlugo uzywac bo po dluzszym stosowaniu wlosy matowieją :-/ ... odzywki bez spłukiwania obciazają wlosy albo tworza jakies dziwne łupierze na glowie ... nie mowiąc juz o uczuleniach.... poza tym słyszalam ze odzywki tak naprawde nic nie daja.... jedynie mogą ulatwiac rozczesywanie... znacznie lepsze od odzywek sa maski. Mają wiecej substancji aktywnych pzrez co dzialają lepiej i nie trzeba ich wmasowywac po kazdym umyciu... wystarczy 2-3 razy tygodniowo.... A jesli juz tak bardzo upieracie sie przy odzywkach to starajcie sie zmieniac je co jakis czas bo wlosiska przyzwyczajaja sie do konkretnych skladnikow i odżywka nie dziala :-|

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-10, 21:08 

Z Timotei tez sa nawet nawet :)

[ Dodano: 2008-07-10, 22:10 ]
No wlasnie co z tym jedwabiem dobry jest? ogolnie moje kolezanki go chwala:D mozna go dostac w drogeri?:D

Darish:)

Wysłany: 2008-07-11, 20:54 

powinien byc w drogerii, czasami nawet latwiej go znalezc w zwyklym kosmetycznym ale takim wiekszym a nie kiosku :P
wlosy sa miekkie ale troche moga byc ulizane :P

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-12, 09:47 

Hmmm... :-D musze wyprobowac ;-)

SandraLopez 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-09-13, 18:56 

Ja poznałam w ostatnim roku odżywkę Revalid, a właściwie nazywa się to balsam. Jest też krem do rzadszego stosowania. Ich zaleta to duża zawartość protein, dzięki którym odbudowuje się naturalna struktura włosa. Nawilżają też włosy, dzięki czemu nie rozdwajają się końćówki, a to baaaaarzdo upierdliwa rzecz :)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-09-20, 08:59 

super jest ta mgielka gliss kur. Włosy p oniej są miękkie w dotyku, ładnie się błyszczą. Polecam

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2008-09-20, 13:11 

też miałam tą odżywke i była nawetnawet :) a jedwab do włosów najlepiej kupić w aptece, są takie małe buteleczki Silk Epil czy coś w ten deseń. kosztuje 3-4 zł za opakowanie a naprawde warto :)

SandraLopez 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-09-28, 12:20 

Zabawne ale silkepil kojarzy mi się z depilowaniem nóg ?! :)
Pewnie ci chodziło o jakiś produkt z proteinami jedwabiu...

Ja w każdym razie znalazłam w aptece REVALID, to jest zestaw kosmetyków do osłabionych i zniszczonych włosów i to polecam. Z supermarketu produkty nie zawsze dają taki efekt jakibysmy sobie życzyły. Ja miałam zawsze z tym jakiś kłopot np. miałam jakby obciążone włosy zamiast gęstszych, zamiast puszystych włosów elektryzujące się, itp. Przy Revalidzie jestem szczęśliwa więc wam też radzę spróbować.

amelj 
Użytkowniczka

Wysłany: 2008-09-29, 21:05 

revalid genialny, ale najlepsze sa balsamy z Schwarzkopf, te z jedwabiem

betty_boop 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-10-07, 20:28 

Loreal ale z linii preofesjonalnej tej z salonów fryzjerskich (aczkolwiek zakupione na allegro o niebo tansze). Gorąco polecam serie absolut repair !

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2008-10-08, 14:21 

SandraLopez napisał/a:
silkepil

heh dobrze ci sie kojarzy ;-) musiało mi się pomylić, chodziło o BIOSILK.
co myślicie o gliss kur??

Odpowiedz do tematu