no ja też używam Gliss Kura, z jedwabiem właśnie i jest super :) a od czasu do czasu psikam sobie tym z ilomaśtam składnikami aktywnymi (te dwufazowe, nie do spłukiwania) i moje włoski są w pełni zadowolone z takiego odżywiania :) choć teraz muszę coś na puszenie znaleźć i te krnąbrne malusie loczki od wilgoci :)
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2008-11-08, 16:28
heh ja raz użyłam dove opisany w przedpoprzednim poście, bo miałam wszystko popakowane na wyjazd i tylko ten od mamy mi został w łazience może nie nadawał się do moich włosów,ale strasznie śmierdział i przesuszył fryza
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-11-08, 20:48
ten Loreal z mleczkiem królewskim musi byc fajny, slyszalam juz pozytywne opinie. wyprobuję go na pewno, teraz mam loreal wygladzający i jest super, z tej firmy moge polecić większość szamponów, po rózowym z perłą wlosy rewelacyjnie się błyszczą, czerwony do farbowanych rownież jest super.
hmmm... mnie dove totalnie w kwestii pielęgnacji włosów nie pasuje. mydła, deo - jak najbardziej ale moje włosy były strasznie ciężkie, wyglądały jak by były przetłuszczone zaraz po myciu - dno
nivea miło wspominam, kiedyś dawno temu używałam jakiejś serii regenerującej i była super może znów bym wróciła do tej marki a co dokładnie amour zakupiłaś że takie fajne?
W wakacje używałam szamponu i odżywki do włosów blond, a teraz, z racji tego że moje włosy się puszą, falują, a w taką jesienną pogodę jak teraz to w ogóle lipa, bo układają się jak chcą :/- zakupiłam sobie gamę Nivea Straight & Easy. Szampon, odżywkę i balsamik Szczególnie balsam mi się spodobał, nakładam go na włoski, susze je an grubej szczotce i mam proste i eleganckie włosy Polecam aronko na 'te krnąbrne malusi loczki' heheh
_________________ Nawyk i rutyna mają niewiarygodną siłę niszczenia...
ok przekonałaś mnie a tak na serio, to może faktycznie się skuszę fajnei by było gdyby pomogło <rozmarzyła się>
hmmm... balsam na mokre czy suche? bo nie zawsze jest czas na mycie rano...
Już marudzisz, że nie zawsze jst czas na mycie włosków rano?! No nie :)
Możesz je umyć i wysuszyć wieczorem, bo efekt utrzymuje się na włosach na dłużej, niż tylko 1 dzień ;)
_________________ Nawyk i rutyna mają niewiarygodną siłę niszczenia...
...ja mam z tej serii Nivea straight&easy tylko balsam prostujący i jestem zadowolona, nawet dzis rano po umyciu wtarłam w nie troche tego balsamu, i ładne mam włoski ( a pogoda dzisiaj sprzyja puszeniu, Uwaga!!! ) , jest wydajny, mam go juz ok, 5 msc
_________________ Lekarstwem na przyzwyczajenie jest inne przyzwyczajenie
wiem, on jest bardzo wydajny i jak dla mnie nie drogi, bo na cenę zwracam uwagę.
uważam, że drogie kosmetyki wcale nie są aż takie dobre, a nivea to kosmetyki z półki dla każdego :)
ot taka moja uwaga
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2008-12-09, 22:22
ja zakupiłam z nivei ostatnio odżywke do włosów blond co do efektów 'złotych refleksów' to na razie się nie wypowiadam [2 razy użyłam], ale włosy faktycznie są gładsze jak to na opakowaniu napisali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum