Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: odzywki, wlosow

Odżywki do włosów
Autor Wiadomość
aronka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-11-06, 19:36 

no ja też używam Gliss Kura, z jedwabiem właśnie i jest super :) a od czasu do czasu psikam sobie tym z ilomaśtam składnikami aktywnymi (te dwufazowe, nie do spłukiwania) i moje włoski są w pełni zadowolone z takiego odżywiania :) choć teraz muszę coś na puszenie znaleźć i te krnąbrne malusie loczki od wilgoci :)

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-11-08, 16:28 

heh ja raz użyłam dove opisany w przedpoprzednim poście, bo miałam wszystko popakowane na wyjazd i tylko ten od mamy mi został w łazience ;-) może nie nadawał się do moich włosów,ale strasznie śmierdział i przesuszył fryza :-/

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-11-08, 20:48 

ten Loreal z mleczkiem królewskim musi byc fajny, slyszalam juz pozytywne opinie. wyprobuję go na pewno, teraz mam loreal wygladzający i jest super, z tej firmy moge polecić większość szamponów, po rózowym z perłą wlosy rewelacyjnie się błyszczą, czerwony do farbowanych rownież jest super.

amour 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-11-12, 23:29 

Też używałam L'Oreala i są ok. Teraz mam Niveę, całą serię sobie sprawiłam- szampon, odżywkę i balsam i jestem bardzo zadowolona. :)

aronka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-11-13, 12:45 

hmmm... mnie dove totalnie w kwestii pielęgnacji włosów nie pasuje. mydła, deo - jak najbardziej ;-) ale moje włosy były strasznie ciężkie, wyglądały jak by były przetłuszczone zaraz po myciu - dno :-/
nivea miło wspominam, kiedyś dawno temu używałam jakiejś serii regenerującej i była super :-) może znów bym wróciła do tej marki :-P a co dokładnie amour zakupiłaś że takie fajne? :mrgreen:

amour 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-11-15, 01:09 

W wakacje używałam szamponu i odżywki do włosów blond, a teraz, z racji tego że moje włosy się puszą, falują, a w taką jesienną pogodę jak teraz to w ogóle lipa, bo układają się jak chcą :/- zakupiłam sobie gamę Nivea Straight & Easy. Szampon, odżywkę i balsamik :mrgreen: Szczególnie balsam mi się spodobał, nakładam go na włoski, susze je an grubej szczotce i mam proste i eleganckie włosy ;-) Polecam aronko na 'te krnąbrne :evil: malusi loczki' heheh

aronka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-11-15, 18:17 

ok :mrgreen: przekonałaś mnie ;-) a tak na serio, to może faktycznie się skuszę :-) fajnei by było gdyby pomogło <rozmarzyła się> ;-)
hmmm... balsam na mokre czy suche? :-) bo nie zawsze jest czas na mycie rano... :-P

amour 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-11-16, 00:02 

Już marudzisz, że nie zawsze jst czas na mycie włosków rano?! No nie :)
Możesz je umyć i wysuszyć wieczorem, bo efekt utrzymuje się na włosach na dłużej, niż tylko 1 dzień ;)

aronka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-12-04, 14:54 

tak, masz rację :-D sprawdziłam, przetestowałam na sobie :-) efekt idealnie się trzyma :-)

bella 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-12-05, 12:38 

...ja mam z tej serii Nivea straight&easy tylko balsam prostujący i jestem zadowolona, :-) nawet dzis rano po umyciu wtarłam w nie troche tego balsamu, i ładne mam włoski ( a pogoda dzisiaj sprzyja puszeniu, Uwaga!!! ;-) ) , jest wydajny, mam go juz ok, 5 msc :shock:

gratusia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2008-12-05, 16:40 

wiem, on jest bardzo wydajny i jak dla mnie nie drogi, bo na cenę zwracam uwagę.
uważam, że drogie kosmetyki wcale nie są aż takie dobre, a nivea to kosmetyki z półki dla każdego :)
ot taka moja uwaga :mrgreen:

bella 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-12-07, 21:54 

też jestem zdania, że nie wszystko złoto co się świeci ;-) , Nivea owszem ceny przystępne i jakośc dobra. :-)

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-12-09, 22:22 

ja zakupiłam z nivei ostatnio odżywke do włosów blond ;-) co do efektów 'złotych refleksów' to na razie się nie wypowiadam [2 razy użyłam], ale włosy faktycznie są gładsze jak to na opakowaniu napisali ;-)

bella 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-12-09, 23:11 

...a ja na forum sie dowiedziałam, że mają tez specjalna odzywke do ciemnych włosów :shock: ciekawa jestem jak to działa? :-/

gratusia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2008-12-09, 23:26 

do ciemnych, do jasnych, do kręcenia, do prostowania ... lubię jak mam taki wybór. :)

Odpowiedz do tematu