alicja1234 Coś już napisała
Wysłany: 2012-01-17, 11:37
tak długo trzeba trzymac olejek rycynowy - aż kilka godzin? no nie wiem może wypróbuję. dla mnie dobry szampon i odżywka to podstawa, olejki i jedwabvie traktuję jako substancje pomocnicze, poboczne ;) np wiem, że produkty biokapu zawieraja olej arganowy i on już sam świetnie wpływa na kondycję włosów :)
aurum12 Coś już napisała
Wysłany: 2012-01-17, 12:12
zimny blond? moja kumpela robiła szwedzki blond - bardzo ciekawy, intrygujący odcień jej wyszedł. zimny, po kilku myciach wyglądał rewelacyjnie :)
klemensa Coś już napisała
Wysłany: 2012-01-18, 14:05
Witam dziewczyny! Jestem juz po farbowaniu, kupiłam kolor jasny blond, tak jak radziła jedna z Was. Bałam się trochę, jak wyjdzie na moich włosach, ale jest ok. Na początku był trochę ciemny, ale po tygodniu jest świetny! I co najważniejsze farba naprawdę nie zniszczyła mi włosów, są miękkie i błyszczące! Cieszę się, że się na nią zdecydowałam!
zwyczajnaja Coś już napisała
Wysłany: 2012-01-18, 14:37
klemensa, cieszę się, że kolor Ci podpasował :) ja teraz zastanawiam się poważnie nad jakimś rudym, pora coś zmienić, a idzie wiosna więc będzie można zaszaleć :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum