Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: grupa, odchudzanie, wsparcia

Odchudzanie z grupą wsparcia
Autor Wiadomość
agnesB 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-01-31, 23:54 

Zawsze razem raźniej, jedna osoba wspiera drugą, motywuje, pilnuje żeby trzymała się ustalonych zasad, służy pomocą, radą itp. Ja mam taką swoją "mentorkę" w studio zdrowia gdzie chodze na rolletic i skąd odbieram mój cotyg. progarm żywieniowy. Każda dziewczyna która tam chodzi stara się pomóc kolejnej. Jest miło i dzięki temu widac efekty. To mi pomaga.

Krzysztofm30 
Początkująca
Krzysztofm30

Wysłany: 2011-02-05, 14:30 

Super, a gdzie jest ten salon

[ Dodano: 2011-02-05, 14:31 ]
Może się przydać adres

morena_1984 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-02-11, 09:52 

Jak dla mnie - takie odchudzanie to super pomysł. Działa to niesamowicie motywująco. Widzisz jakie efekty osiąga inna osoba i to sprawia, że Ty również chcesz pokazać się od jak najlepszej strony ;) Poza tym, gdy więcej osób wie o tym, że chcesz zrzucić kilka kilogramów - nie chcesz ich "zawieść" ;)

elusialew1 
Początkująca
Elusia

Wysłany: 2011-03-17, 14:59 Grupa

A Ja uważam że to rewelacyjny sposób a wyciagnięcie grubasków z domu chodz uczestnicy nie zawsze są grubaskami:)

Ja prowadze takie Kursy/Konkursy od 2009 roku wyniki mamy rewelacyjne zadowolonych jeszcze więcej Jeden drugiemu teraz Poleca
Zaczynamy ciągle nowe grupy Jeżeli jestes z Okolic Zabrza, Katowic, Rudy Śląskiej, Gliwic, Katowic , CHorzowa, Bytomia Lub innego miasta i Masz ochote do Nas dołączyć Zapraszamy Serdecznie

Zapraszam do stopki :!: :!:

afrodyta10 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-26, 14:05 

Witam,

jestem po porodzie 4 miesiące. W ciąży przytyłam 30kg! do dzisiaj zgubiłam 20 i zostało te 10. Brakuje mi motywacji, chęci. Chociaż nie mogę patrzeć na siebie w lustro nic z tym nie robię. Czy ktoś wie o jakimś klubie w Bielsku-Białej bądź okolicach?
Dziękuje

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2011-08-27, 21:21 

Po pierwsze udało Ci się schudnąć aż 20kg więc te 10kg to dla Ciebie pestka :) Dasz radę. Co odo klubów to się nie orientuje, ale wejdź na stronę superlinii tam może znajdziesz informacje na ten temat.

afrodyta10 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-30, 16:14 

Anula,

te 20 kg to mój Maciuś, wody płodowe ,łożysko, woda w organizmie zmagazynowana podczas ciąży;-) A te 10 kg to skutki obżarstwa! ale za twoją namową byłam na stronie Superlinii. Był w Bielsku klub ale chwilowo został zawieszony. Spróbuję siE skontaktować z redakcją i wypytam co się stało z tym klubem i czy go będą reaktywować. Jak dowiem się czegoś konkretnego to wrzucę tą informację na forum. Może się przyda ;-) pozdrawiam

You 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-01-04, 17:43 

Hula hop jest podobno dobry na talię, ale ja za nic nie mogę ukręcić, czy ktoś potrafi i doradzi jak się za to zabrać?

Odpowiedz do tematu