syska Coś już napisała
Wysłany: 2009-08-19, 15:09
Odchudzająca odzież
Dziewczyny, czy któraś z Was miała do czynienia z odzieżą odchudzającą? Ja zamówiłam sobie spodenki
Ciekawa jestem, czy będzie jakiś efekt.. Firma Fitplay, więc w miarę wiarygodna. Chciałam zamówić pas, ale stwierdziłam, że spodenki zaatakują więcej partii ciała :D
_________________ "Jak do mnie mówisz to milcz!" ;)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-25, 21:27
Kim napisał/a:
Anula to pewnie wyszczupla optycznie
Pewnie tak :)
W Mango czy tych innych telezakupach był jakiś gorset, że po założeniu masz o dwa rozmiary mniejsze ciuchy :D a po ściągnięciu, czar pryska :P
Zawsze w tych programach jest wszystko idealne ! a potem przychodzi co do czego i małe rozczarowanie. Mnie jakoś nie przekonują takie cudeńka :) może dlatego, że nie miałam z nimi doświadczenia, ani nikt z mojego otoczenia :)
syska, przyszła Ci ta odzież ?
Krzysztof Początkująca
Wysłany: 2009-08-29, 20:56
Nie wierzcie w te głupoty, które reklamują w TV Markecie czy Mango, nie ma cudownych sposobów na schudnięcie bez włożenie własnego wysiłku. Proponuje wykonywać 3-4 razy w tygodniu ćwiczenia aerobowe po 40-60 minut, a na pewno zobaczysz efekty :)
Wysłany: 2009-08-29, 21:11
Raczej nikt nie wierzy w te ich "cuda" ;D
Krzysztof Początkująca
Wysłany: 2009-08-29, 21:17
I słusznie już oszukali tysiące osób w Polsce tymi pasami wibrującymi, mówili jakie to cudowne jest, wystarczy codziennie ponosić, a nie tylko się schudnie, ale też i mięśnie wyrobi bez wysiłku siedząc przed telewizorem.
Wysłany: 2009-08-29, 21:26
Oszukali... i dalej będą oszukiwać, bo ludzie chcą iść na łatwiznę i zamiast odpowiedniej diety i treningu kupują takie pasy :/
Krzysztof Początkująca
Wysłany: 2009-08-29, 21:39
Dokładnie jest takie przysłowie umiesz liczyć licz na siebie, takie cudeńka nie zastąpią prawdziwego treningu, po za tym większa satysfakcja jest gdy osiągnie się coś swoim własnym wysiłkiem.
Wysłany: 2009-08-29, 21:42
Krzysztof napisał/a:
większa satysfakcja jest gdy osiągnie się coś swoim własnym wysiłkiem.
Racja, ma się tą świadomość, że dzięki sobie osiągnęło się cel :)
syska Coś już napisała
Wysłany: 2009-09-16, 15:09
Hej dziewczyny. Spodenki przyszły już dawno. I generalnie nei chodzi o to, że zakładam i chudnę, ale o to, że wspomagają spalanie tłuszczu podczas wykonywania jakiegokolwiek ruchu poprzez ogrzewanie ciała. Tak to działa. To z cudami nie ma nic wspólnego, chociaż sama nie wiem :), bo ja przez miesiąc używania schudłam 2 kilo nie robiąc NIC !! Więc, nie pozostaje mi nic innego, jak tylko polecić he Wam. :) Aha, ja zamawiałam z mmo.pl Tam są oryginalne, bo widziałam i słyszałam o masie podróbek, które odparzają. Uważajcie.
_________________ "Jak do mnie mówisz to milcz!" ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum