Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: odchudzajaca, odziez

Odchudzająca odzież
Autor Wiadomość
daily.26 
Coś już napisała
beza

Wysłany: 2009-09-21, 14:03 

Muszę powiedzieć że miałam kiedyś takie gatki wyszczuplające można je kupić na allegro zresztą jak wszystko owszem wyszczuplają ale po pierwsze przy dłuższym chodzeniu z tego względu że sa wysokie w stanie tzn. siegaja pod biust to z upływem czasu zjeżdżają na dół co widac pod bluzką, po drugie problem z siusianiem musisz sie trche bardziej rozebrać żeby załatwić potrzebe i czasami je widać jak masz krótszą bluzkę czy jak usiadziesz i troszkę siew szystko poodniesie do góry także wiecej minusów niż plusów

ancur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-09-27, 14:12 

Ja mam takie spodenki od kilku tygodnie i zdecydowanie stwierdzam, że efekty dają. Nie ubieram ich wychodząc z domu, noszę je tylko w trakcie ćwiczeń, bo jakiś czas temu kupiłam sobie też steper i staram się w miarę regularnie ćwiczyć. Wydaje mi się, że dzięki tym spodenkom efekty ćwiczeń są lepsze i bardziej widoczne.

cornejita 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-19, 20:04 

hehehe, anula, ja tam wolałabym nie musiec zapierniczać na siłkę trzy razy w tygodniu , jakby te gatki coś dawały :D Akurat w zupełności wystarczyłoby mi chudnąć bez wysiłku :D - nie potrzebuję satysfakcji czerpanej z wyrzeczeń i litrów potu :)
... ale nie wierzę w te gatki. Mogą powodować np wzrost temperatury i utratę wody - jak sauna... ale żeby spalało tłuszcz??? Nie sądzę...

Co to gatków modelujących kupiłam na allegro coś co wygląda jak hm... gatki z obcietych rajstop :P ale z możliwością zamontowania ramiączek od stanika. Ale wizyta w toalecie zajmowała z 20 minut, bo trzeba się było totalnie rozebrać - wiec wymyśliłam inny patent- doszyłam haftki do pasa i do stanika :P szło szybciej.
Efekty wyszczyplające były kiedy gatki były na tyłku :) a nie w ogóle. Ciało było ściśnięte, fałdki niewidoczne, więc myślę, że na jakieś wyjścia (broń boże nie na randki mogące się skończyć czymś więcej niż buziakiem) jak znalazł warto mieć. Nie przerażac się jak dostaniecie przesyłkę - gatki wydają się mikro małe , ale da się wcisnąć , choć na pierwszy rzut oka za nic byście nie powiedziały, że dacie radę :D

żeby nie było wątpliwości mówię o czymś takim :

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-11-20, 11:52 

smiac mi sie chce juz z samej nazwy tej odziezy ;] nie ma czegos takiego jak "odchudzajaca odziez" bo zadne ubranie od samego wlozenia nigdy nie sprawi ze rzeczywiscie zgubimy pare kilogramow, bedzie to jedynie efekt wizualny.

poza wygoda i praktycznoscia jesli chodzi o sciaganie w wc tych specyfikow warto zwrocic uwage na material z jakiego te majty sa wykonane.

mfpocahontas 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-20, 13:17 

Witam,
Najwazniejsze to dieta i cwiczenia. Ja uzywam baniek chinskich do masazu prozniowego i skora wyglada optycznie lepiej.

Ivvv 
Początkująca
;****

Wysłany: 2009-11-21, 10:25 

ja jednak bardziej proponuje silownie, basen i bieganie :) i to nie tak ze ktos nie ma czasu :) bo zawsze kilka godzin w tygodniu sie znajdzie i potem mamy efekt staly a nie tylko w jakis ciuszkach :)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-11-21, 10:32 

A ja oglądałam własnie kilka dni temu jakiś program o tym, że wszystkie hollywoodzkie a także polskie gwiazdy nie wychodzą na żadną imprezę bez obciskających gatek, pasów itp...
Jak widać ideału nigdzie nie ma, toteż nie ma się co robić a la XY bo to tylko oszukiwanie samego siebie :-P
Takie jakie jesteśmy jesteśmy piękne :-)

Ivvv 
Początkująca
;****

Wysłany: 2009-11-21, 10:37 

no tak racja ale dla sampoczucia wlasnego mozna troche pocwiczyc by utrzymac jakas tam forme i figure :) cwiczenia nikomu nie zaszkodzily ;))
a odchudzajaca odziez nigdy nie zastosuje :)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-11-21, 10:39 

No jasne, ja ostatnio też ćwiczę i po prostu lepiej mi się oddycha :-D

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-11-21, 11:07 

Moja mama pod sukienkę na wesele kupiła sobie majtki, sięgające pod koniec biustu. Nic ją nie uciskało, a efekt był zadowalający. Fajna sprawa.

ZakazanyOwoc12 
Stała bywalczyni
Pozdrawiam :))

Wysłany: 2010-01-30, 22:01 

pati napisał/a:
Moja mama pod sukienkę na wesele kupiła sobie majtki, sięgające pod koniec biustu. Nic ją nie uciskało, a efekt był zadowalający. Fajna sprawa.

To się chwali :))
A jaka Mamusia była zadowolona :lol:
Żadnej fałdki-wszystko zamaskowane jak trzeba :-D :-D

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-11-21, 17:24 

Widać, że taka odchudzająca odzież może zdziałać cuda. I wcale nie widać, że ją nosimy ;-)

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2009-11-22, 11:56 

Wczoraj widziałam w tv reklamę spodni, które kształtują sylwetkę ;D cyrk ;]

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-01-03, 00:35 

ja uważam, że bielizna wyszczuplająca doraźnie w przypadku jakiegoś jednorazowego ważnego wyjścia jest w porządku - oczywiściie nie do stosowania na codzień :-) żadna z nas nie skuchnie z dnia na dzień, więc przez przesady ;-)

ola87 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-01-28, 19:40 

oj, nie wierze w takie cudowne recepty

Odpowiedz do tematu