hehehe, anula, ja tam wolałabym nie musiec zapierniczać na siłkę trzy razy w tygodniu , jakby te gatki coś dawały :D Akurat w zupełności wystarczyłoby mi chudnąć bez wysiłku :D - nie potrzebuję satysfakcji czerpanej z wyrzeczeń i litrów potu :)
... ale nie wierzę w te gatki. Mogą powodować np wzrost temperatury i utratę wody - jak sauna... ale żeby spalało tłuszcz??? Nie sądzę...
Co to gatków modelujących kupiłam na allegro coś co wygląda jak hm... gatki z obcietych rajstop :P ale z możliwością zamontowania ramiączek od stanika. Ale wizyta w toalecie zajmowała z 20 minut, bo trzeba się było totalnie rozebrać - wiec wymyśliłam inny patent- doszyłam haftki do pasa i do stanika :P szło szybciej.
Efekty wyszczyplające były kiedy gatki były na tyłku :) a nie w ogóle. Ciało było ściśnięte, fałdki niewidoczne, więc myślę, że na jakieś wyjścia (broń boże nie na randki mogące się skończyć czymś więcej niż buziakiem) jak znalazł warto mieć. Nie przerażac się jak dostaniecie przesyłkę - gatki wydają się mikro małe , ale da się wcisnąć , choć na pierwszy rzut oka za nic byście nie powiedziały, że dacie radę :D
żeby nie było wątpliwości mówię o czymś takim :