POLECAM SIEBIE :) PRZYJMUJĘ W SALONIE NA SĘPA SZARZYŃSKIEGO 67 MAM SKOŃCZONY LICENCJAT Z KOSMETOLOGII OBECNIE ROBIĘ MGR. W POZNANIU, WIĘC NIE MA SIĘ CZEGO BAĆ. OCZYSZCZANIE PEELINGIEM KAWITACYJNYM PLUS MASKA ALGOWA TO KOSZT 60 ZŁ SERDECZNIE ZAPRASZAM
siweksik28, czy to jest Gabinet Kosmetyczny Holliday ?:)
Basiur89 Użytkowniczka
Wysłany: 2009-03-25, 23:03
Gabinet
Tak, to właśnie ten gabinet. We wtorek zadzowniłam i już w środę miałam zabieg oczyszczania twarzy. Miło, przyjemnie, tanio i szybko! Polecam dziewczyny i chłopcy! Nie mam zadnych zastrzezen.
Tak, to właśnie ten gabinet. We wtorek zadzowniłam i już w środę miałam zabieg oczyszczania twarzy. Miło, przyjemnie, tanio i szybko! Polecam dziewczyny i chłopcy! Nie mam zadnych zastrzezen.
a gdzie byłaś na tym oczyszczaniu?
siweksik28 Użytkowniczka
znacie może obecne obecną lokalizację kosmetyczki Magdy, która kiedyś miała swój salon na Kozanowie, bodajże na ulicy Dziadoszańskiej lub Setnej? Przeprowadziła się dobre parę lat temu i nie wiem gdzie :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum